مجله مهر- اخبار منتشر شده طی ۲۴ ساعت گذشته در رسانههای جهان، بار دیگر خاطرات رسوایی اخلاقی مأموران اطلاعاتی آمریکا در کلمبیا را زنده کرد. رسوایی اخلاقی تعداد زیادی از مأموران اطلاعاتی ایالات متحده که در یک هتل چنان کردند که رئیس جمهور آمریکا را نیز به واکنش واداشت.
اما اشتباهات و رسواییهای نیروهای اطلاعاتی آمریکا به این مورد محدود نمیشود. در سفر اخیر اوباما به سرزمینهای اشغالی نیز بار دیگر یکی از مأموران اطلاعاتی همراه تیم حفاظتی اوباما که وی را در سفر به اسرائیل همراهی کرده، اشتباه خبرساز دیگری مرتکب شد. این مأمور به دلیل پر کردن باک لیموزین به شدت امنیتی رئیس جمهور با گازوئیل به جای بنزین و از کار انداختن آن، به دردسر افتاده است. اما آنچه این اخبار را تحتالشعاع خود قرار داد خبری بود که به بهانه این اتفاق در رسانههای خبری جهان دست به دست منتشر شد.
به گزارش سایت خبری مشرق، براساس اخبار منتشر شده در رسانهها، مأمور سازمان اطلاعات آمریکا در جریان بازدید دکتر احمدینژاد از نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر سال ۲۰۰۶ میلادی بطور تصادفی به سوی وی تیراندازی کرده است.
هنگامی که مأمور اطلاعاتی آمریکا که در نزدیکی خودروی متعلق به کاروان حفاظتی جرج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا مستقر بود و میخواست سلاح خود را در جای خود بگذارد، این اسلحه بطور تصادفی تیراندازی کرد. گلوله شلیک شده به سوی احمدی نژاد رفت که در آن زمان در حال سوار شدن به خودرو خود بود. شرح این واقعه در کتابی منتشر شده که قرار است به زودی در آمریکا چاپ شود و در آن به سرویس مخفی فعال در درون دولت ایالات متحده و عملیاتهای پنهانی آن پرداخته شده است.
در بخشی از این کتاب آمده است: "پس از این اتفاق، گزارشی از واقعه برای مقامات عالیرتبه آمریکا فرستاده شد که در آن حادثه تیراندازی به سوی رئیس جمهور ایران در مقابل هتل اینترکنتیننتال، کاملاً تصادفی و بدلیل اشتباه محافظ، روی داده است." این کتاب در تشریح واکنشها به این اتفاق مینویسد: "پس از این حادثه همه به یکدیگر نگاه میکردند و پس از عذرخواهی آن مأمور، احمدینژاد نیز برگشت و سوار خودرو شد."
اما آنچه جای تعجب دارد، سکوت رسانهها و خود رئیس جمهور در برابر این حادثه بود. دکتر احمدینژاد که هر سال پس از بازگشت از سفر نیویورک، خاطرات سفر خود - از استقبال پرشور مردم تا کودکی که صدا زد "محمود" - را برای گروههای مختلف مردمی و رسانهها بازگو میکرد، کوچکترین اشارهای به تیری که به خطا رفت نکرد. حتی پس از اتهام واهی توطئه ترور سفیر آلسعود در نیویورک به کشورمان، شاید یادآوری تیری که به سوی رئیس جمهور شلیک شد میتوانست تلنگری به دستگاههای اطلاعاتی پر اشتباه آمریکا باشد... اما این خاطره در دل رئیسجمهور و همراهانش ماند تا یک نویسنده آمریکایی از آن در کتاب خود پرده بردارد.
گرچه تصادفی بودن این حادثه تقریباً واضح است، اما سکوت مطلق هفت ساله - که میتوانست تا سالهای دیگر نیز ادامه داشته باشد - چندان خالی از ابهام و سؤال نیست.
نظر شما