به گزارش خبرگزاري مهر ، رييس فرهنگسراي سلامت گفت : اين طرح در شش فرهنگسراي سلامت ، خانواده ، سالمند ، بانو ، شهر و قانون برگزار مي شود و شامل كلاسهاي آموزشي براي 200خانواده بيماران اسكيزوفرني و در مدت يكسال در نيمه دوم سال 84 و نيمه اول سال 85 به اجرا گذاشته مي شود.
دكتر تقي زاده افزود : خانواده بيماران اسكيزوفرني پس از طي آموزشهاي لازم ، تحت نظر و كمك تيم هاي آموزش ديده قرار مي گيرند و به مراقبت از بيماران خود در منازل مي پردازند ، در صورت به وجود آمدن وضعيت اورژانس نيز به پزشكان اين طرح مراجعه خواهند كرد.
وي ، هدف از اجراي اين طرح را كمك به خانواده بيماران اسكيزوفرني و كم كردن هزينه هاي نگهداري از اين بيماران ذكر كرد.
بنابراين گزارش ، طرح مذكور مورد استقبال سازمان بهداشت جهاني قرار گرفته و در صورت موفقيت در سطح كشور به اجرا در خواهد آمد .
دكتر كردي رييس انجمن مطالعات خانواده در ايران ضمن تقدير از اين اقدام شايسته ، اين حركت را ابتكار عمل فرهنگسراي سلامت توصيف كرد و افزود : براي اولين بار در كشور آموزش جامع خانواده بيماران اسكيزوفرني از سوي فرهنگسراي سلامت صورت گرفته است ، بنابراين ضروري است دستگاههاي ذي ربط فرهنگي اجتماعي از اين اقدام حمايت لازم را بعمل بياروند.
لازم به ذكر است ، بيماري اسكيزوفرني يك بيماري رواني مختص جوانان است كه به موجب آن فرد بيمار اختيار و حافظه خود را از دست داده و دست به اعمال غير ارادي مي زند، نگهداري از اين بيماران براي خانواده هاي آنها هزينه سنگيني را در بردارد.
نظر شما