مهدی نوید ادهم در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در رابطه با سرانجام بررسیهای شورای عالی آموزش و پرورش برای ورود موبایل به مدارس اظهار داشت: بر اساس مصوبات موجود ورود هر وسیلهای که مخل جریان یادگیری میشود به مدرسه ممنوع است اما این سوال مطرح شد که آیا موبایل مخل جریان یادگیری است یا خیر؟بنابراین بررسیهای کارشناسی را در این زمینه انجام دادیم.
وی افزود: در جریان این بررسیها و مطالعات تطبیقی در نظام آموزش و پرورش سایر کشورها به این نکته رسیدیم که در اغلب کشورهای جهان ورود موبایل به مدارس ممنوع است. در کشورهای شرقی بیشتر از جنبه مسائل اخلاقی و رد و بدل شدن بلوتوثهای غیراخلاقی، ورود موبایل به کلاس درس ممنوع است و در کشورهای غربی نیز به دلیل اینکه ورود موبایل به کلاس درس باعث عدم تمرکز و پرت شدن حواس دانش آموزان می شود مانع ورود این وسیله به کلاس درس میشوند.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: از نظر آموزشی و تربیتی ورود موبایل به کلاس درس به ویژه موبایلهایی که قابلیتهای بالایی دارند مانع یادگیری می شود بنابراین با ورود آن به کلاس درس مخالف هستیم. اغلب مخاطبان ما یعنی معلمان، خانوادهها و اکثر دانش آموزان مخالف ورود موبایل به کلاس درس هستند.
نوید ادهم ادامه داد:طبق مصوبه قبلی شورای عالی آموزش و پرورش تاکید شده بود ورود موبایل به کلاس درس مجاز نیست و این ممنوعیت باز هم پابرجا بوده و منتفی نیست. باید توجه داشت که ورود موبایل به مدارس تنها به سود تاجران این عرصه است که آموزش و پرورش بازار بزرگی برای آنها محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی عنوان میکنند استفاده از موبایل توسط دانشآموزان باعث می شود تا پدر و مادر نظارت بیشتری بر فرزندشان داشته باشند، گفت: معتقدیم هستیم که از روشهای دیگر نیز میتوان فرزندان را کنترل کرد چرا که ورود موبایل به کلاس درس آسیبهای بیشتری را به همراه دارد.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: ورود موبایل همچنان به مدارس ممنوع است چرا که اقتضای محیط آموزشی و کلاس درس این است که ورود موبایل به این محیط ممنوع باشد.
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به بررسیهای کارشناسانه در رابطه با تاثیر موبایل بر جریان یادگیری دانش آموزان گفت: طبق این بررسیها موبایل مخل یادگیری شناخته شد و ورود آن به مدارس همانند گذشته همچنان ممنوع اعلام می شود.
کد خبر 2407227
نظر شما