۲۲ مهر ۱۳۸۴، ۱۱:۲۴

/ وضوي قلم در ضيافت خدا / - 26

منيژه آرمين : ورود نهادها و سازمانها را به حوزه ادبيات ديني و آييني مثبت مي دانم

منيژه آرمين :  ورود نهادها و سازمانها را به حوزه ادبيات ديني و آييني مثبت مي دانم

منيژه آرمين - نويسنده ، گفت : با آثاري كه از مضمون " ماه رمضان " و " روزه " برخوردار باشند ، چندان رو به رو نشده ام .


اين نويسنده در گفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر،  با بيان اين مطلب افزود: در مورد شهادت حضرت علي (ع) كه در ماه رمضان اتفاق افتاده است ، آثاري  ديده ام و خوانده ام اما در مورد خود روزه  و ماه رمضان كمتر به اين گونه آثار برخورد كرده ام . 

منيژه آرمين يادآور شد :  ورود نهادها و سازمان ها را به حوزه ادبيات ديني و آييني  مثبت مي دانم ، اما به شرطي كه به شكل همگاني باشد ، به طوري كه در حال حاضر ما دو نمايشگاه قران كريم كه فراگير نيست و شامل حال عموم مردم در شهرستانها نمي شود و عموميت را در بر ندارد و كاملا كاناليزه شده است.

در مورد شهادت حضرت علي (ع) كه در ماه رمضان اتفاق افتاده است ، آثاري  ديده ام و خوانده ام اما در مورد خود روزه  و ماه رمضان كمتر به اين گونه آثار برخورد كرده ام . 

وي درادامه اين مطلب تصريح كرد :  البته اين حركات و برگزاري چنين نمايشگاه هايي بسيار عالي است ،  اما در اين خصوص ، حركت پوينده اي وجود ندارد  و فكر مي كنم بايد نمايشگاه هايي مختلف در نقاط مختلف شهر برگزار شود و نهادها نيز دعوتي از هنرمندان داشته باشند كه با سليقه هاي مختلف در نقاط مختلف شهر كارهايشان را ارائه دهند و يكباره با يك نمايشگاه  گشوده شده مواجه نشويم ،  بلكه از قبل زمينه سازي شود ، انجام اموري مانند تبليغات  و ... در اين زمينه مهم است .

منيژه آرمين ياد آور شد : مثلا فرهنگسراي نياوران كه نمايشگاه در آن جا برگزار مي شود فقط به كساني دعوتنامه مي دهد كه عضو مركز هنرهاي تجسمي باشد و انگار ديگران وجود ندارد و نمايشگاه قرآن ديگر نيز مثل اينكه عموميت ندارد با اين كه مي توانستند فراخوان بدهند ، البته نه به اين معنا كه ما از وجود اين نمايشگاه ها خبر نداريم ولي تبليغاتي در اين خصوص نمي شود مثلا در رسانه هاي عمومي بايد تبليغات گسترده اي شود تا مخاطبان و هنرمندان به سمت اين كار شوق پيدا كنند ولي الان وقتي نمايشگاه برگزاري شود اعلام خواهد شد و هيچ گونه تبليغ گسترده اي از قبل مجوز ندارد.

اين نويسنده در پايان گفت وگو با مهر گفت :  آثار ديني نيز مانند ديگر آثار از داوريها و فيلترها مي گذرد و بعد به مرحله چاپ مي رسند ،  اما مسئله مهم اين است كه ارزشهاي ديني بايد درجامعه متبلور شود كه باعث پيشرفت هنر و ادبيات خواهد شد  و راهكار اين معضل هم يك فرهنگ همه جانبه است ، يعني اين كه از همه طرف بايد فعاليت صورت گيرد و حتي اين فعاليت  ، مسائل اقتصادي را نيز در بر مي گيرد . 

کد خبر 241026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha