به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه دكتر محمد صادق محفوظي رئيس مركز دايرة المعارف انسان شناسي گفت: اين نمايشگاه دردر دو بخش "سير تطور خط كوفي " و" كتابت و كتاب آرايي قرآن كريم" برگزار شده است.
رئيس مركز دايرة المعارف انسان شناسي افزود: نمايش آثار معاصرين و آثار مختلف قرآن كريم مربوط به گذشتگان در زمينه كتابت و كتاب آرايي قرآن كريم از جمله موارد قابل توجه در اين نمايشگاه است .
در ادامه اين مراسم پروفسور " سيدحسن امين " محقق و استاد دانشگاه با اشاره به زمينه هاي زيبايي شناسي، خطاطي و كتاب آرايي قرآن كريم بطور عام اين هنر را هنري قدسي ناميد كه مهمترين مشخصه آن آگاهي فرا حسي آن در انسان است .
وي با اشاره به هنرهاي كتابتي كه در زمينه قرآن كريم وجود دارد افزود: خطاطي و هنرهاي مرتبط با كتابت قرآن به گونه اي با هنر نقاشي تلفيق شده است كه موجب اعجاب است .
در اين مراسم دكترمهدي محقق پژوهشگر و استاد دانشگاه و دكتر ابوالفضل ذابح به ترتيب در زمينه اصول دين، نفس و فقه اكبر در قرآن كريم و روند كتابت و كتاب آرايي قرآن درطول پانزده قرن گذشته، صحبت كردند.
نمايشگاه بزرگ نگرشي در روند كتابت و كتاب آرايي قرآن كريم تا پايان ماه مبارك رمضان همه روزه در مركز دايرة المعارف انسان شناسي، درسعادت آباد نرسيده به ميدان كاج از ساعت 19 تا 21 پذيراي علاقمندان است .
نظر شما