۷ آبان ۱۳۹۳، ۹:۴۲

خزاعی خواستار شد؛

تغییر راهبرد شرکت‌های کره‌ای از تجارت به‌سمت سرمایه‌گذاری

 تغییر راهبرد شرکت‌های کره‌ای از تجارت به‌سمت سرمایه‌گذاری

معاون وزیر اقتصاد از شرکت‌های کره‌ای خواست تا استراتژی خود در قبال ایران را از فعالیت‌های صرفا تجاری به سمت سرمایه‌گذاری در کشور سوق دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خزاعی در همایش یک روزه تجاری ایران و کره با حضور هیاتی از شرکت‌های تجاری و سرمایه گذاری کره ای و ایرانی در تهران، از شرکت‌های کره ای خواست تا استراتژی خود در قبال ایران را از  فعالیت‌های صرفا تجاری  به سمت سرمایه گذاری در کشور سوق دهند.

رئیس کل سازمان سرمایه گذاری در ادامه افزود: این استراتژی برای هر دو طرف ایرانی و کره ای مفید خواهد بود و یک استراتژی برد برد است ، به طوری که شرکت‌های کره ای می توانند با سرمایه گذاری مشترک با شرکت‌های توانمند داخلی در ایران ضمن ایجاد برند و محصولات جدید حوزه نفوذ خود را در بازار ایران و بازار  کشورهای منطقه تقویت کنند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران در منطقه، اظهارداشت: ایران کشوری جدا از سایر کشورهای منطقه نیست و تصمیمات ایران و رشد تجارت و سرمایه گذاری آن بر روی کشورهای همسایه و منطقه تاثیر گذار است.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: به دلیل سابقه چندین هزار ساله در منطقه، روابط ایران با کشورهای منطقه  در برگیرنده رابطه  اقتصادی، سیاسی و  فرهنگی با آن کشورهاست  که این موضوع را می توان در حجم مبادلات تجاری ایران با افغانستان و عراق از یک سو و شکل گیری بازار بزرگی در شمال ایران در حوزه تجارت و سرمایه گذاری از سوی دیگر به خوبی درک کرد و این تحولات به خوبی از سوی تحلیلگران بین المللی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

خزاعی با اشاره به مزایای سرمایه گذاری در ایران از جمله دسترسی به بازار منطقه ای وسیع و با جمعیت پیرامونی 600 میلیون نفری کشورهای همسایه ، منابع انرژی، نیروی کار تحصیل کرده ، دانش پیشرفته روز و امکانات حمل و نقلی، تصریح کرد: ایران به عنوان کشوری کم نظیر در بین همسایگان خود  و منطقه مطرح است.

معاون وزیر  امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از سخنان خود با  بیان اینکه نگاه دولت به سرمایه گذاری خارجی ،صرفا ورود منابع مالی نیست، تصریح کرد: بحث جذب منابع مالی خارجی مهم است و همه کشورها تلاش می کنند تا منابع مالی حداکثری را به اقتصاد خود جذب نمایند اما آنچه در بحث تامین مالی خارجی مهم تر است، جذب دانش فنی و تکنولوژی به صنایع کشور و گسترش روابط اقتصادی  مبتنی بر سرمایه گذاری با کشورهای منطقه و سایر کشورهاست.

نماینده سابق ایران در سازمان ملل با اشاره به  وجود  مفاد مترقی و  پیشرفته در قانون تشویق و   حمایت از سرمایه گذاری خارجی  ایران، اعلام کرد: با تصویب قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی در سال 1381 که به عنوان یکی از پیشرفته ترین قوانین در حوزه سرمایه گذاری خارجی در دنیا است، زمینه های حقوقی خوبی برای حمایت از سرمایه گذاران خارجی در کشور فراهم شده است. 

خزاعی حمایت و تضمین در برابر ریسک‌های غیر تجاری، تامین و انتقال ارز،  تضمین سرمایه گذاری خارجی در برابر سلب مالکیت ، ملی شدن از جمله حمایت‌های مندرج در قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی برشمرد.

در این همایش رئیس آژانس تشویق سرمایه گذاری کره جنوبی و  سفیر کره جنوبی در ایران  به همراه شرکت‌های بزرگ کره ای حضور داشتند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2411977

برچسب‌ها