محمد رضا سراوانی در گفتگو با مهر بیان داشت: طرح ملی پیشگیری از تنبلی چشم طبق روال سالهای گذشته از اول آبانماه در شهرهای مختلف سیستانو بلوچستان به اجرا در آمده است.
وی بیان داشت: این طرح در سه سطح معاینه توسط مربیان، اپتومتریست و متخصص چشم به اجرا در میآید.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: این طرح در راستای جلوگیری از عوارض کمبینایی و نابینایی ناشی از تنبلی چشم در بزرگسالی و کاهش هزینههای درمانی در سطوح اولیه بیماری به اجرا در میآید و اجرای آن نقش موثری در جلوگیری از تنبلی چشم، کمبینایی، نابینایی و انحراف چشم کودکان دارد.
وی تصریح کرد: طرح سنجش بینایی با همکاری بخش خصوصی، مهدهای کودک، مراکز پیش دبستانی و مراکز بهداشتی سراسر استان به مرحله اجرا درآمده است.
سراوانی بیان داشت: طرح پیشگیری از تنبلی چشم در استان در تعداد یک هزار و ۲۰۰ پایگاه ثابت و سیار و در مهد کودک ها، مجتمع های بهزیستی و مراکز بهداشتی به اجرا درآمده است.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۳هزار و ۳۰۹ نفر در سال گذشته توسط این سازمان مورد معاینه چشم قرار گرفتند بیان داشت: تعداد ۶۰۰ نفر از کودکان در این طرح به دلیل داشتن اختلال در بینایی تحت درمان قرار گرفتند که هزینه تهیه عینک و درمان آنها توسط سازمان بهزیستی استان پرداخت و تامین شد.