۱۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۵:۰۶

بهشتی خبر داد:

نخستین پایانه ترکیبی کشور در قم راه اندازی می‌شود

نخستین پایانه ترکیبی کشور در قم راه اندازی می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی استان قم، از اجرای نخستین پایانه ترکیبی در استان قم خبر داد و گفت: 50 هکتار زمین برای این پایانه اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای شورای شهر مقدس قم با محسن بهشتی مدیرکل راه و شهرسازی استان دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای دیدار  هر یک از حاضران عضو شورا انتصاب مهندس بهشتی به سمت مدیرکل راه و شهرسازی استان را گامی در راستای عمران شهر مقدس قم برشمردند.

در این جلسه عنوان شد: همکاری در راستای ساماندهی ورودی های شهر مقدس قم، تسهیل و پیگیری در خصوص سنددار شدن زمین های در اختیار شهرداری، ورود بخش خصوصی به بحث ساخت آزادراه در استان خصوصا محور قم - جعفریه، تسریع در آماده سازی محور قم - گرمسار و اتصال آن به بلوار عمار یاسر، بحث زیباسازی کمربندی امام علی(ع) اهم مواردی بود که اعضای شورای شهر به آن اشاره کردند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم، در ابتدا به فرصت مناسب ایجاد شده با توجه به نگاه ویژه دکتر آخوندی مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به استان قم که در راستای فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که خدمت به قم را فراتر از خدمت به یک شهر برشمردند گفت: وزیر راه و شهرسازی در پایان هر هفته ضمن گفتگوی تلفنی با اینجانب از ریز مسائل مربوطه در خصوص روند پیشرفت پروژه های عمرانی مربوطه و نیازها و امکانات موجود، اطلاع حاصل می‌نماید.

بهشتی، آشنایی کامل آخوندی با مشکلات و امکانات استان قم را آیتمی دیگر در راستای فرصت ایجاد شده عنوان کرد و گفت: راه اندازی سامانه مهمی همچون پایانه ترکیبی شهر مقدس قم، که برای اولین بار است که در کشور ایجاد می‌گردد از طرح هایی است که به تصویب رسیده و انشاء الله با هماهنگی شهرداری قم اجرای آن آغاز خواهد شد.

وی به بخشی دیگر از ویژگی های این پایانه اشاره کرد و افزود: 50 هکتار زمین جهت این پایانه اختصاص یافته که می‌توان با هماهنگی دیگر دستگاه های استان قم به معارضان ملکی زمین معاوض تحویل داد.

رئیس شورای حمل و نقل استان قم با نقطه تبادل سفر خواندن این پایانه ادامه داد: با راه اندازی شبکه قطار سریع السیر اصفهان - قم - تهران و عبور آن از این پایانه علاوه بر مزایای زیادی که خواهد داشت، توجیه فنی و اقتصادی پروژه منوریل را نیز افزایش می‌دهد.

وضعیت کنونی بزرگرراه امام علی(ع) مناسب نیست

بهشتی وضعیت کنونی بزرگرراه امام علی(ع) را نیز نامناسب خواند و گفت: به این بلوار دیگر نمی‌توان نام کمربندی اطلاق نمود و ضرورت اجرای کمربند رینگی شهر مقدس قم به نقطه های پایانی خود رسیده است.

وی به ویژگی‌های طراحی شده جهت اجرای کمربندی اصلی قم اشاره کرد و تصریح نمود: طول این کمربندی 110 کیلومتر و دارای 21 تقاطع خواهد بود.

وی هزینه‌ای بالغ بر 500 تا 600 میلیارد تومان را جهت ساخت اجرای این طرح عظیم مورد نیاز دانست و افزود: خوشبختانه هشتاد درصد از اراضی مورد نیاز ساخت کمربند رینگی شهر قم، دولتی است که بحمداله کلیات اجرای آن پذیرفته شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم از دیگر طرح های عمرانی که انشااله تا پایان سال 94 به بهره برداری خواهد رسید به توسعه ضلع شرقی حرم مطهر اشاره کرد و تصریح نمود: از سوی مقام معظم رهبری ده میلیارد تومان جهت اجرای طرح اختصاص یافته که قریب 75 میلیارد تومان دیگر جهت اجرای کامل آن پول نیاز است.

بهشتی به پیگیری‌ها و مکاتبات این اداره کل با وزیر راه و شهرسازی در خصوص سند دار شدن زمین‌های در اختیار شهرداری اشاره کرد و افزود: انشاء الله در فرصتی مناسب در معیت شورای محترم شهر قم با دکتر آخوندی دیدار و با توجه به اشراف خاصی که ایشان به قم دارند مسائل فی مابین طرح و در حل آنها به اجماع قابل قبولی برسیم.

 

کد خبر 2413896

برچسب‌ها