به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آقایی ظهر شنبه در گردهمایی مسئولان رسانه های آموزشی کشور که در مرکز آموزش و ترویج جهادکشاورزی کردستان برگزار شد، گفت: این گردهمایی به منظور بررسی فعالیت ها و برنامه ها و مشکلات رسانه ای حوزه ترویج و آموزش کشاورزی برگزار شده است.
وی عنوان کرد: ارائه برنامه های آموزش سالانه بخش کشاورزی همه ساله در قالب چنین گردهمایی هایی برای تقویت رسانه های آموزشی و ترویجی مطرح می شود.
وی با بیان اینکه تقویت رسانه های آموزشی و ترویجی افزایش تولید محصولات کشاورزی را به دنبال دارد، اظهارداشت: با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل موجود در بخش کشاورزی کشورما نیاز به آموزش و ترویج آنها بیش از پیش احساس می شود و باید در این راستا گام های اساسی تری برداشته شود.
معاون آموزش و ترویج وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: امروزه نیازمند برنامه ریزی در راستای افزایش دانش فنی و به روز کردن اطلاعات و آگاهی های مربوط به بخش کشاورزی هستیم.
آقایی ادامه داد: تمامی دست اندرکاران و کارشناسان باید در راستای بیان دانش روز به زبان ساده به کشاورزان و با استفاده از روش های مختلف علمی تلاش کنند.
وی اظهار داشت: روزانه پنج ساعت برنامه در حوزه کشاورزی در قالب های مختلف شامل فنی، آموزشی، گزارشی، مستند و انیمیشن در شبکه بازار پخش می شود.
وی افزود: از آنجا که کشاورزی یکی از بخش های مهم و تاثیرگذار در کشور است نیاز به توجه بیش از پیش به آن هم وجود دارد و بدون شک باید شبکه ای مستقل هم به این بخش که قشر عظیمی از جامعه هم مشغول به فعالیت در آن هستند، اختصاص داده شود.
معاون آموزش و ترویج وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: در حال حاضر 200 برنامه در عرصه های مختلف کشاورزی شامل دام و طیور، زراعی و باغی، اصلاح نباتات، گیاهپزشکی و غیره تدوین شده است.
آقایی اعلام کرد: برای هر استان به طور کلی دو برنامه و گزارش کشاورزی در طول ماه در نظر گرفته شده که تهیه و به مرکز ارسال کنند.
وی در پايان سخنان خود در اين نشست با بیان اینکه توجه به رسانه های فعال در بخش کشاورزی بسیارجدی است، بیان کرد: در مبحث مربوط به رسانه های نوشتاری کشاورزی توانسته ایم اعتبارات ملی را جذب کنیم.