۱۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۰۰

حجت الاسلام یوسفی:

ستاد احیا امر به معرف به دنبال دست گیری افراد جامعه است/انتقاد جامعه را پویا و زنده نگه می دارد

ستاد احیا امر به معرف به دنبال دست گیری افراد جامعه است/انتقاد جامعه را پویا و زنده نگه می دارد

همدان- خبرگزاری مهر: مدیرکل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه هدف این ستاد یارگیری و دست گیری افراد جامعه است نه مچ گیری، گفت: باید حقوق شهروندی و حق الناس را در جامعه رعایت و عیوب یکدیگر را به نیت اصلاح و با زبانی خیرخواهانه به هم یادآوری کنیم، چرا که با نقد جامعه پویا و زنده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ولی الله یوسفی پیش از ظهر یکشنبه در همایش سراسری امر به معروف و نهی از منکر ادارات و دستگاه های اجرایی استان همدان اظهار داشت: با مرور کتاب تاریخ بشریت، آنچه به آن دست می یابیم آن است که در تمام مکاتب و ادیان الهی خداوند متعال از بین پاک ترین، عالم ترین، مدیرترین و آگاه ترین انسان ها، افرادی را به عنوان آمران به معروف و ناهیان از منکر برگزیده و به عنوان پیامبران الهی به بشریت معرفی کرده است.

وی با بیان اینکه هدف قیام سرخ امام حسین (ع) نیز دعوت مردم به امر به معروف و نهی از منکر بوده است، ادامه داد: در وصیت نامه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به محمد حنفیه، ایشان علت قیام خود را اصلاح در امت جد بزرگوار خود ذکر می نماید و با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و اصلاح امت رسول خدا (ص)، این پیام را به گوش آیندگان و تمامی نسل های بشریت نیز می رساند.

مدیر کل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با اعلام اینکه باید در جامعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر را احیا کنیم، افزود: به جای اینکه به دنبال مصادیقی خاص از امر به معروف و نهی از منکر باشیم، باید خود فریضه را احیا کنیم، چرا که با احیا آن، نماز، حجاب، زکات، اخلاق و دیگر معروفات زنده می شود و بدی ها و پلیدی ها نیز زشت انگاشته می شود.

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به اهداف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، تعدادی از راهکارهای عملی برای احیای این فریضه در جامعه رانام برد و گفت: از بین بردن حالت های بی تفاوتی در جامعه، تزریق حس مسئولیت پذیری به افراد و گسترش تذکر لسانی بهترین راه برای انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه است.

وی عنوان کرد: متاسفانه بی تفاوتی در جامعه و همچنین سطح ادارات کشور در سی و اندی سال پس از انقلاب باعث فراموشی این فریضه شده و اگر در هر صنف و قشری معروف و منکر را گوشزد کنیم بی تفاوتی نیز از کل آن قشر برچیده می شود.

مدیر کل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه بدون انتقاد جامعه مرده است، ادامه داد: باید همواره حقوق شهروندی و حق الناس را در جامعه رعایت کنیم و عیوب یکدیگر را به نیت اصلاح و با زبانی خیرخواهانه به هم یادآوری کنیم تا جامعه همواره پویا و زنده گردد.

حجت الاسلام یوسفی با اعلام اینکه هدف این ستاد یارگیری و دست گیری افراد جامعه است نه مچ گیری، افزود: بایدها و نبایدهایی در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که باید رعایت گردد، چرا که فعالیت ما با تذکر زبانی بدون درگیری است و برای این امر نیز خط قرمزهایی وجود دارد.

وی عنوان کرد: تشخیص، تکریم، تذکر دلسوزانه، تکرار همگانی، تشکر، تبلیغ و ترویج از اصولی است که همیشه یک آمر به معروف و ناهی از منکر آنها را رعایت می کند و تجسس، ترس، توهین، تحقیر، تهدید و تعرض خط قرمز های یک  آمر به معروف و ناهی از منکر است.

 

 

کد خبر 2417563