به گزارش خبرنگار مهر، برخی غرفه داران حاضر در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از آنچه زمان اندک برای طراحی و برپایی غرفه هایشان قبل از شروع نمایشگاه عنوان می کنند، گلایه مند هستند و معتقدند با توجه به آغاز نمایشگاه بلافاصله پس از تعطیلات هفته گذشته (تاسوعا و عاشورای حسینی)، باید زمان بیشتری برای این کار به آنها داده می شد.
این تعداد از غرفه داران که برخی تازه امروز غرفه خود را به شکلی قابل قبول آراسته و برپا کردند، می گویند که نمایشگاه می بایست حداقل با چند روز و حتی یک هفته تاخیر آغاز می شد تا امکان مهیا شدن آن برای حضوری موثر در نمایشگاه فراهم می شد.
از طرف دیگر مسئولان ستاد اجرایی نمایشگاه مطبوعات می گویند که بازه زمانی برپایی نمایشگاه قابل تغییر نبوده و این مهلت یک هفته ای را هم مدیریت مصلی برایشان تعیین کرده و آنها هیچگونه امکان چانه زنی در این مورد را نداشته اند.
علاوه بر این، ظاهراً ستاد اجرایی نمایشگاه برای انتخاب این بازه زمانی از طرف مدیریت مصلی، تحت فشار بوده است که البته دلیل این مسئله هم این است که مطابق اعلام، تنها چند روز بعد از نمایشگاه مطبوعات، نمایشگاه مبلمان در مصلی آغاز به کار خواهد کرد.
آشکار است بعد از نمایشگاه بین المللی امسال کتاب تهران و از زمانی که مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ساز انتقال این نمایشگاه به مکانی دیگر - غیر از مصلی - را کوک کردند و مدعی وجود گزینه هایی بهتر در پایتخت برای برپایی این نمایشگاه شدند، نحوه تعامل مدیریت مصلی هم با این وزارتخانه در خصوص اجاره دادن این محل برای دیگر نمایشگاه های فرهنگی مانند نمایشگاه مطبوعات و حتی نرخ اجاره این محل برای نمایشگاه های یادشده هم، فرق کرده است.
به نظر می رسد زمانبندی بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها صحتی است بر این مدعا و حتی فراتر از آن، زمزمه هایی مبنی بر اینکه این احتمال وجود دارد که مصلی اجازه برگزاری نمایشگاه هایی را که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متصدی آنهاست - و از قضا نمایشگاه های بزرگی هم هستند - در فضای چند ده هکتاری مصلی در دوره های بعدی را ندهد.