به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل فتحی قبل از ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اقدامات سازمان زیباسازی شهرداری قم در ایام محرم اظهار داشت: بیش از ۵۰ عدد پرتابل، ۲۰ بیلبورد شهری، ۷۰ عدد لمپوست به این موضوع اختصاص دادیم.
وی با اشاره به احتمال آشفتگی در تبلیغات شهری در محرم ادامه داد: سعی کردیم در این ایام شهر نظم خاص خودش را داشته باشد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی و احیای بافت شهرداری قم با اشاره به محدودیتهایی که امسال در ابعاد بنرها ایجاد شد گفت: داربست و بنر عمودی حوادثی در سال گذشته داشته که در این راستا هم ابعاد را کنترل کنیم و هم بنرهای عمودی را به حداقل برسانیم.
وی افزود: جلساتی در این راستا با هیئات مذهبی برگزار شد و سعی کردیم امسال شهر آرامتری داشته باشیم.
فتحی خاطرنشان کرد: بیش از ۲۰ المان شهری و نقاشی دیواری خیابان صفاییه هم در این حوزه از اقدامات سازمان زیباسازی شهرداری است.
درج آرم شهرداری بزرگتر از پیام عاشورایی
مصطفی ملایی، عضو کمسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر ضمن تشکر از اقدامات شهرداری در ایام محرم گفت: برخی پرچمهایی که نصب شده بود، آرم شهرداری را بسیار بزرگ نشان داده بود و انگار موضوعیت با شهرداری بود نه امام حسین(ع).
سید مهدی مقیمی، دیگر عضو شورای شهر هم با اشاره به ممانعت از نصب پلاکاردهای عرضی، گفت: شایسته بود که پیش از شروع ماه محرم، مسئولان هیئتها در این زمینه توجیه شوند تا ناراحتی پیش نیاید.
وی ادامه داد: عدهای مجبور بودند به خاطر اینکه آرم شهرداری بر روی بنرهای خود حک نکردهاند، آنها را پاره کنند که این هم بازخورد بدی داشت.
پشتیبانی از هیئتهای کوچک
علی حاج رضا، مدیرکل روابط عمومی شهرداری قم هم در این جلسه با اشاره به اقدامات ادارهکل روابط عمومی شهرداری گفت: یکی از اقدامات مهمی که در این زمینه انجام شد، نظارت محتوایی به سازههای تبلیغی بود.
وی ادامه داد: ما در این روزها میزبان بزرگانی از اهل سنت هستیم در شهر قم که این موضوع مستلزم دقت در محتوای تبلیغات ایام محرم در سطح شهر بود.
مدیرکل روابط عمومی شهرداری قم با اشاره به اهمیت مسئله مشارکت مردم در امور مربوط به محرم ادامه داد: امسال مشارکت مردم در عرصه فضای سازی محیطی بیشتر بود که نمونهاش خرید بیرق قرمز رنگ مقابل ساختمان شهرداری است.
وی در پاسخ به انتقادات برخی اعضای شورای شهر درباره درج آرم شهرداری روی سیاهههای محرم، ادامه داد: قبول داریم که این آرمها نباید باشد اما عدهای میگویند اگر این آرمها نباشد، بنرها و پرچمها به سرقت میرود.
حاج رضا تصریح کرد: امسال دو هزار پارچه نوشته تهیه کردیم که آرم شهرداری به صورت ریز در آن درج شده بود و حتی تمایل داریم برای آینده هیچ آرمی روی آن دیده نشود.
وی افزود: امسال پیامکی دست به دست چرخید مبنی بر اینکه شهرداری قم قرار است پرچمهایی جلوی درب خانهها نصب کند که این البته مربوط به شهرداری تهران بود.
مدیرکل روابط عمومی شهرداری قم گفت: این کار، کارخوبی بود اما پیامکها مربوط به شهرداری تهران بود که بودجه کلانی دارد و اگر ما این کار را انجام میدادیم، در مناسبتهای دیگر هم همین روند پیش میآمد.
پشتیبانی از هیئتهای مذهبی کوچک در منطقه یک و دو مسئلهای بود که حاجی رضا در ارائه گزارش خود به آن اشاره کرد تا حمایتها محصور در هیئتهای بزرگ نشود.