داریوش هندویی در حاشیه نشست با معدنداران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کارخانه ها سرمایه های ملی محسوب می شوند بنابراین همگان باید برای فعالیت و رونق آنها تلاش کنند.
هندویی ظرفیتهای معدنی استان را بویژه در حوزه فولاد بالا دانست و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرانسوی حدود ۳۰۰ سال قبل در آمایش سرزمینی جهت اجرای طرحهای فولادی بهترین گزینه را استان مازندران انتخاب کردند.
هندویی تصریح کرد: آنچه که بیش از همه برای یک معدندار و صنعتگر مهم است حفظ حرمت واعتبار اجتماعی و اقتصادی اوست.
وی با بیان اینکه فضای بهتری در محیط کسب و کار ایجاد شده و روزنه های امیدی پیدا شده است خواستار اجرای طرحهای بزرگ صنعتی و معدنی در استان شد.
وی در تشریح دلیل ارائه چنین پیشنهادی یادآور شد: این صنایع بدنبال خود واحدهای پایین دستی را موجب می شوند که اشتغال قابل توجهی را نیز بهمراه داشته و هزینه های تولید را در منطقه کاهش و گردش مالی را افزایش می دهند.
هندویی همچنین از ریاست سازمان صنعت، معدن وتجارت و سایر مسئولین ذیربط درخواست کرد تلاش کنند بخشی از سهم یک در هزار فروش که طبق ماده ۷۷ قانون برنامه پنجم توسعه برای تقویت و ساماندهی تشکلهای خصوصی منظور نظر مجلس محترم شورای اسلامی بوده و عملاً در دست اتاق بازرگانی قرار می گیرد به خانه صنعت، معدن وتجارت و انجمنهای وابسته اختصاص یابد.