۲۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۵۲

توسعه زيرساخت‌هاي كشاورزي در مناطق كمتر برخوردار

توسعه زيرساخت‌هاي كشاورزي در مناطق كمتر برخوردار

تاسيس واحدهاي صنعتي به ويژه در مناطق محروم، علاوه بر اشتغالزايي براي جوانان اين مناطق، در توسعه زيرساخت‌هاي كشاورزي در مناطق كمتر برخوردار، بسيار موثر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سارا جعفريان مدیرعامل كشت و صنعت بين‌الملل چين چين با بیان این مطلب، گفت: در سال 1372، در منطقه شيرحصار جاده قوچان كه يكي از مناطق محروم كشور است، این شرکت تاسيس شد كه اين امر، ايجاد رونق و آباداني در بخش كشاورزي آن منطقه را به دنبال داشت. اين كارخانه در آن زمان، با تكنولوژي‌هاي نوين شروع به فعاليت كرد و توانست حتي به بازارهاي اروپايي، صادرات هم داشته باشد.

جعفریان ادامه داد: اما اين مسير، به مرور زمان و با ايجاد موانعي همچون نوسانات نرخ ارز و ...، دچار چالش شد و نهايتا اين كارخانه بيش از 15 سال به حالت رکود و توقف درآمد تا اينكه در سال 1391، گروه تولیدی آريا ملل زرين به عنوان يك هلدينگ سرمايه‌گذاري بزرگ، سهام عمده اين كارخانه را در فرابورس خريداري كرد. نهايتا در اسفند ماه 1391، ما يك كارخانه راكد و نيمه تعطیل را با تنها 5 پرسنل تحويل گرفيتم و بلافاصله، برنامه بهسازي و نوسازي كارخانه را اجرايي كرديم.

وي افزود: همزمان با انجام امور نوسازي و بهسازي، سال گذشته خط توليد شركت به طور رسمي كليد خورد و روند بهره‌وري شركت آغاز شد. هم اكنون نيز در حال اخذ مجوز براي توسعه فعاليت‌ها و راه‌اندازي خطوط توليد انواع كنسرو و كمپوت هستيم؛ به رغم اينكه تنها يكسال از آغاز فعاليت شركت نوسازي شده با مديريت جديد مي‌گذرد.

به گفته جعفریان، هم اكنون ظرفيت دريافت گوجه در روز، بالغ بر سه هزار تن است كه بر اين اساس، بالاترين ظرفيت جذب گوجه را در ميان برندهاي توليد رب گوجه فرنگي داريم.

وی در خصوص بیان مطلب فوق خاطر نشان کرد: در سال گذشته بنا به رونق تولید گوجه توسط کشاورزان، ما هم خرید خود را به بیش از نیاز تولید افزایش دادیم و به تبع آن، خط تولید خود را گسترش دادیم که کمتر واحد تولیدی این ریسک و وفق دهی را در کشور انجام می دهد.

جعفریان، دريافت جايزه برند سرآمد صنعت غذا در جشنواره صنايع غذايي از سوي كانون انجمن‌هاي صنايع غذايي ايران و سازمان غذا و دارو را ارزشمند دانست و خاطرنشان كرد: عملكرد يكساله باعث افزايش سطح زيركشت گوجه در منطقه محل تاسيس شده و اين امر، خوشحالي كشاورزان و افزايش اشتغالزايي در آن بخش را به همراه داشته است.

کد خبر 2419206