به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دیمه ور در نشست مشترک معاونان آموزش ابتدایی و رؤسای ادارات استثنایی ادارات کل آموزش وپرورش کشور در خصوص اجرای طرح آزمایشی سنجش نوآموزان پیش دبستانی که در مرکز آموزشی پیامبر اعظم (ص) برگزار شد، افزود: بسیج امکانات هر دو حوزه و استفاده از ظرفیت خانواده ها، انجمن اولیا و مربیان و نهادهای مردمی می تواند در عملیاتی کردن اهداف این طرح مهم مؤثر باشد.
وی دو زبانه بودن دانش آموزان برخی از مناطق کشور را از مسائل مهم معاونت آموزش ابتدایی در اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: باید با مراقبت و حساسیت خاص فعالیت های سنجش نوآموزان با همت مسئولین به نحو احسن انجام شود تا فعالیت های آموزشی نوآموزان جامعه هدف با کیفیت بالاتری صورت پذیرد.
دیمه ور اجرای مناسب این طرح را مستلزم حمایت نهادهای خارج از ساختار آموزش وپرورش به خصوص وزارت بهداشت دانست و تأکید کرد: باید هماهنگی های درون بخشی و بین بخشی میان نهادهای مختلف انجام شود تا اهداف این طرح به نحو مناسبی عملیاتی شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش با بیان این که نتایج سنجش نوآموزان می تواند راهنمای عمل آموزش وپرورش در سامان دهی بحث آموزش باشد خاطر نشان کرد: مراکز پیش دبستانی باید سازوکاری را ترتیب دهند که ارتباط مفید و مؤثر با اولیا داشته باشند تا این طرح به صورت متعالی برگزار شود.
دیمه ور مراکز بهبود اختلالات یادگیری به مثابه درمانگاهی برای رفع اختلالات یادگیری دانست و افزود: بسته به شرایط و مقتضیات باید به دانش آموزان خدمات رسانی مفید و مؤثری ارائه شود.
وی "مداخله به هنگام" در حل مشکلات طرح سنجش نوآموزان را فصل مشترک آموزش وپرورش استثنایی و آموزش ابتدایی معرفی کرد و ادامه داد: در مراکز آموزشی فراگیر - تلفیقی باید معلمان را در راستای اختلالات یادگیری توانمندسازیم تابتوانیم کیفیت آموزش را افزایش دهیم.