سجاد فداکار در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: تولید این تعداد کتاب از خرداد سال گذشته آغاز شده و استان اردبیل حتی از بسیاری از استان های مطرح در این زمینه پیشتازتر است.
وی تاکید کرد: در تولید کتب گویا از نیروهای داوطلب استفاده شده و بر همین اساس اقدام مطلوبی در استان به اجرا درآمده است.
فداکار عمده استفاده از کتب گویا را توسط روشندلان دانست و افزود: با این وجود استفاده از کتاب گویا به صورت گسترده توسط افراد عادی نیز استقبال می شود و افراد می توانند در ساعاتی از روز که وقت دارند یک کتاب گویا بشنوند.
مسئول بخش روشندلان کتابخانه مرکزی اردبیل انتخاب کتاب را متناسب با نیاز و درخواست روشندلان دانست و افزود: کتب درسی و کمک درسی در اولویت است.
وی با بیان اینکه انتخاب کتاب توسط افراد مشارکت کننده در ضبط اختیاری است، خواستار مشارکت هر چه بیشتر افراد علاقمند در ضبط کتاب شد.
به گفته فداکار در حال حاضر ۳۰۰ روشندل در کتابخانه های عمومی استان عضو هستند که با افزایش تعداد کتب بریل و گویا میزان فعالیت مطالعاتی این گروه توسعه خواهد یافت.
وی تعداد کتب بریل موجود را ۸۵۰ نسخه برشمرد و بیان داشت: در مجموع هشت هزار عنوان کتب صوتی در کتابخانه های عمومی استان موجود است.
مسئول بخش روشندلان کتابخانه مرکزی اردبیل تاکید کرد: کتابی برای ضبط انتخاب می شود که قبلا ضبط نشده باشد و بعد از ضبط، کتاب گویا در اختیار تمامی کتابخانه های عمومی کشور قرار داده می شود.
فداکار افزود: در حال حاضر دو اتاق ضبط در کتابخانه مرکزی دایر است که با زمان بندی مشخص امکان ضبط کتاب برای علاقمندان را فراهم ساخته است.