به گزارش خبرنگار سينمايي مهر، اين دو فيلم با عنوان كلي "پرچمها" داستان شش مردي است كه پرچم امريكا را بر فراز كوهستان سوريباچي برافراشتند. بخش امريكايي داستان "پرچمهاي پدرانمان" نام دارد و براي بخش ژاپني آن فعلاً نام "برهها در برابر باد" در نظر گرفته شده است. قرار است هر دو قسمت به صورت همزمان پايير سال آينده روانه اكران در سينماها شوند.
ايستوود هدف خود را از انجام اين پروژه بلندپروازانه به سختي براي نشريه تايم توضيح ميدهد. اين فيلمساز و بازيگر سرشناس و قديمي ميگويد: "نميدانم. گاهي شما احساسي درباره يك موضوع داريد. دلواپسيد كه نكند درباره آن موضوع كار اشتباهي انجام داده باشيد. تنها كاري كه در اين موارد ميتوانيد انجام دهيد آن است كه به خودتان اطمينان كنيد."
تقريباً هفت هزار امريكايي و بيش از 20 هزار ژاپني در نبردي كه از فوريه تا مارس 1945 در منطقه آيوو جيما درگرفت، كشته شدند. آتشفشان خاموش كوهستان سوريباچي در ارتفاع 550 پايي جايي است كه در 23 فوريه 1945 شاهد برافراشته شدن دو پرچم امريكا به دست شش تفنگدار دريايي ايالات متحده بود. جو روزنتال، عكاس خبرگزاري اسوشيتد پرس، هم از اين صحنه تاريخي تصويري گرفت تا براي هميشه در تاريخ ماندگار شود.
كلينت ايستوود 75 ساله پيش از اين دو بار براي فيلمهاي "عزيز ميليون دلاري" و "نابخشوده" برنده اسكار بهترين كارگردان شده است.
از آنجا كه ساختن فيلمي درباره حضور سربازان نيروي دريايي ايالات متحده در نبرد آيوو جيما در ژاپن تنها نيمي از ماجرا را روايت ميكرد، كلينت ايستوود در اقدامي كمسابقه يك فيلم ديگر هم با همين موضوع ساخت.
کد خبر 242323
نظر شما