۲۷ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۰۸

سردار صدیقی:

حرکت حول محور ولایت اوج اجرای معروف است/ ایجاد موزه شهدا در اداره کل اقتصاد و دارایی استان مرکزی

حرکت حول محور ولایت اوج اجرای معروف است/ ایجاد موزه شهدا در اداره کل اقتصاد و دارایی استان مرکزی

اراک-خبرگزاری مهر: دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با بیان اینکه حرکت حول محور ولایت، اوج اجرای معروف است، گفت: استان مرکزی قابلیت های خوبی در نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر دارا است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی صدیقی، ظهر سه شنبه در جلسه تبیین برنامه های راهبردی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، با اشاره به اینکه اقداماتی برای احیاء امر به معروف و نهی از منکر انجام شده است، افزود: فعالیت های مذکور کافی نبوده ونیازمند فعالیت های بیشتری در این زمینه هستیم.

وی با بیان اینکه در این زمینه شناخت بیش از پیش مورد توجه است، گفت: شناخت مسایل و هدف گذاری برای دستیابی به نتیجه بسیار مهم است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: ممکن است، در موارد معدود به صورت تصادفی و بدون هدف گذاری به نتیجه دلخواه برسیم؛ اما اسلام تصادفی و حرکت در تاریکی بدون هدف معنا ندارد.

همه افراد باید آمر به معروف باشند

سردار صدیقی با تاکید بر اینکه اقشار جامعه باید آمران به معروف و ناهیان از منکر باشند، اضافه کرد: الگوی عملی ما اباعبدالله الحسین (ع) و حرکت عظیم ایشان در کربلا است.

وی تصریح کرد: اگر همه افراد در عمل و رفتار و گفتار خود امر به معروف و نهی از منکر را نشان دهند، کار فرهنگی و مسیر صحیح را انتخاب کردند.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با تاکید بر اینکه انسان ها در هر دوره از تاریخ باید حول محور امام خود حرکت کنند، گفت: پیروی از ولایت فقیه نقشه راه و هدایت کننده اقشار جاعه بوده و انسان را از انحراف و گمراهی نجات می دهد.

استمرار وحدت؛ زمینه احیاء معروف و منکر

سردار صدیقی با بیان اینکه پس از گذشت هزار و 400 سال از اسلام همچنان دین خدا با اقتدار پار بر جاست، اضافه کرد: امام خمینی (ره) اولین حرکت های خود را با وحدت و یکپارچگی میان مردم آغاز کرد.

وی ادامه داد: پس از ایشان نیز ولایت در استمرار این حرکت ها بر وحدت برای جذب حداکثری اقشار جامعه تاکید داشتند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه در حرکت های این چنین ممکن است خطایی از افراد سربزند، تصریح کرد: باور بر دیانت و هدایت از سوی رهبر موفقیت را برای ملت تضمین می کند.

هماهنگی و تعامل دستگاه ها زمینه موفقیت های روز افزون

مدیر کل زندان های استان مرکزی در این جلسه با بیان اینکه اداره کل زندان ها با افرادی مواجه است که مستعد آموزش هستند، گفت: این افراد به دلیل فاصله گرفتن از ارزش های جامعه نیازمند آموزش هستند.

خشایار جمشیدی با اشاره به اینکه آموزش این افراد آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد، افزود: با وجود کمبود نیرو و اعتبار برای ارائه آموزش  به مدجویان، این اداره کل فعالیت های خوبی در زمینه احیاء امر به معروف و نهی از منکر و هدایت آنان به اجرای این فرایض الهی انجام داده است.

وی ادامه داد: هماهنگی و تعامل دستگاه های مختلف اجرایی به ویژه دانشگاه و حوزه، می تواند در راستای آموزش های بهتر و ماندگارتر به این قشر از جامعه کمک های مطلوبی کند.

مدیر کل زندان های استان مرکزی با ارائه گزارشی از فعالیت های شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره کل در شش ماهه اول سال جاری، اضافه کرد: برگزاری 16 جلسه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و احیاء این فرایض الهی و 90 جلسه با موضوع اهداف امام حسین (ع) از قیام عاشورا از جمله فعالیت های این شورا بود.

جمشیدی با بیان اینکه جلسات مذکور با حضور کارکنان، مددجویان در حال حبس، سربازان و خانواده های مددجویان و با توزیع بسته های فرهنگی شامل بروشور و لوح فشرده برگزار شد، اظهار کرد: آموزش دوره مقدماتی امر به معروف و نهی از منکر با حضور 290 نفر، آموزش دوره تکیلی با حضور 72 نفر و آموزش تذکر لسانی با حضور بیش از 300 نفر از دیگر اقدامات شورای این اداره کل بود.

وی تصریح کرد: این اداره کل در مدت مذکور با برگزاری 35 جلسه و 133 مصوبه، توانست 11 مصوبه را اجرا کند.

ایجاد موزه شهدا در اداره کل اقتصاد و دارایی استان مرکزی

مدیر کل اقتصاد و دارایی استان مرکزی در این جلسه از ایجاد موزه شهدای این اداره کل خبر داد و گفت: این اداره کل در کنار فعالیت های ذاتی خود که رسیدگی به امور اقتصادی، خزانه داری، انضباط مالی و اجرای قوانین است، شورای امر به معروف و نهی از منکر را تشکیل و فعالیت های خوبی در احیای این فرایض الهی انجام داد.

حسن میرزاخانی ادامه داد: شناسایی 44 معروف و 42 منکر در محیط اداری توسط کارشناسان شناسنایی و در شورا مطرح شد، که این امرو به کارکنان ابلاغ و اطلاع رسانی شد.

وی ایجاد مسوولیت پذیری در کارکنان، حضور به موقع در محل کار و انجام وظایف محوله، حسن همکاری با ارباب رجوع، پوشش اداری مناسب برای کارکنان، تفکیک محل فعالیت بانوان این اداره از آقایان تا 90 درصد، تکریم ارباب روجع و حفظ حرمت و شخصیت آنان را از جمله فعالیت های این اداره کل در عملی کردن معروف ها و منکرات عنوان کرد.

مقابله با ترویج فرهنگ بیگانه با تعامل بسیج ورزشکاران

مدیر کل ورزش و جوانان اشتان مرکزی با بیان اینکه این اداره کل با 465 هیئت ورزشی و 70 هزار ورزشکار سازمان یافته و 250 هزار ورزشکار غیرسازمان یافته و سمن های مختلف بیشترین درصد مراجعه کننده رادارد، گفت: این اداره کل با تعامل شورای امر به معروف و نهی از منکر و بسیج ورزشکاران فعالیت های خوبی در زمینه ترویج و احیای این امور انجام داد.

سعید ملکی با ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده اسن شورا در اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی، اضافه کرد: تشکیل حلقه های صالحین ورزشکاران با حضور مربیان توانمند از اقدامات مهم این اداره کل در احیاء فرایض الهی است.

وی برگزاری جلسات امر به معروف ونهی از منکر، کلاس آموزشی، سمینار تقدیر از مربیان اخلاقمدار، اردوهای راهیان نور، بازدید از موزه های دفاع مقدس و عبرت و در مجموع برگزاری بالغ بر 150 برنامه فرهنگی گام های موثری در راستای ترویج این فرهنگ در بین جوانان برداشته است.

کد خبر 2423920

برچسب‌ها