به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حسن بیگی، روز سه شنبه در حاشیه برگزاری جلسه تبیین برنامه های راهبردی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی و در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه راهکارهای آموزشی بهترین روش برای انتقال فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: آموزش های مهارت محور به ویژه برای افراد اثرگذار که بیشتر با اقشار جامعه مواجه هستند، باید در اولویت فعالیت های ستاد قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دامنه فعالیت شورای امر به معروف و نهی از منکر بسیار گسترده است، گفت: اگر معروف را کار نیکو و مطابق با فطرت و عقل سلیم بدانیم، هرکاری که بر خلاف فطرت انسان باشد منکر بوده و انسان آنرا نمی پذیرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان مرکزی با تاکید بر اینکه این تعریف برای امر به معروف و نهی از منکر کار را دشوار می کند، اضافه کرد: باید فعالیت های روزانه دستگاه های مختلف به گونه ای باشد که با ورود به هر دستگاه و نهادی رنگ و بوی اسلام و ارزش های آن در اخلاق و رفتار تک تک افراد مشاهده شود.
حسن بیگی با بیان اینکه کار باید توسط مسولین آغاز شود، اظهار کرد: اگر هر یک از مدیران و مسولان دستگاه ها خود را مورد نقد قرار داده و برای رسیدن به آنچه مورد نظر ولایت فقیه است، برسند جامعه نیز از الگوها استفاده می کند.
وی تصریح کرد: در این صورت جامعه ای به دور از منکرات و مملو از معروف ها خواهیم داشت و مهمتر از اجرای دو فریضه الهی فرهنگ معروف و منکر احیاء می شود.
توسعه نظام مند فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در اولویت
معاون ادارات و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با تاکید بر اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر نهادی است که برای توسعه نظامند این فرهنگ فعالیت می کند، گفت: ترغیب آحاد جامعه با اولویت تذکر لسانی باید در راس امور شوراهای امر به معروف و نهی از منکر قرار گیرد.
حسن بیگی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید چون دولت های گذشته بر تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر تاکید شد، اضافه کرد: تلاش برای تقویت و احیای این فرایض دینی از وظایف اقشار جامعه است.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور پس از تشکیل ۳۱ جلسه برنامه راهبری و تحول جامعه برای اجرای فرایض الهی را تدوین و به استان ها ابلاغ کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان مرکزی تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر متشکل از نماینده ولی فقیه در استان به عنوان رییس ستاد، استاندار به عنوان جانشین رییس، فرمانده سپاه روح الله به عنوان دبیر، قائم مقام، پنج معاون که هر یک سه مدیر را در زیر مجموعه خود دارند، تشکیل شده است.
حسن بیگی با اشاره به اینکه در استان نیز این برنامه راهبردی از طریق اتوماسیون اداری در دسترس دستگاه های مختلف عضو ستاد قرار گرفت، افزود: شرح وظایف هر یک از اعضای این ستاد احراز و برای اجرایی شدن به آنان ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه اعضای ستاد باید با ارائه گزارش فعالیت های خود و اعلام نظرات بر مبنای ابلاغیه ستاد در احیاء فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند، ابراز امیدواری کرد: با حضور و بهره گیری از مدیران و کارشناسان توانمند و متعهد گام های موثری برای نهادینه شدن این فرهنگ در جامعه برداریم.
پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی در دستگاه ها
معاون ادارات و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی را به دستگاه های عضو داد و گفت: هماهنگ کردن بخش های مختلف و پیش گیری از موازی کاری نیز باید در دستور کار شوراها قرار گیرد.
حسن بیگی با باین اینکه در هر دستگاه اجرایی ستاد اقامه نماز، شورای امر به معروف و نهی از منکر، پایگاه بسیج و روابط عمومی فعالیت می کند، اضافه کرد: در صورت تشکیل شوای هماهنگی فعالیت های فرهنگی فعالیت ها همپوشانی شده و از موازی کاری جلوگیری می شود.
وی تصریح کرد: در استانداری استان مرکزی این شورا تشکیل و اقدامات مطلوبی در راستای برگزاری فعالیت های فرهنگی انجام داده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان مرکزی در پایان با تاکید بر برگزاری نشست های و دوره های آموزشی برای مسوولان و اعضای ستاد و کارکنان دستگاه ها و نهادهای مختلف، بیان کرد: برای تبدیل شدن امر به معروف و نهی از منکر به فرهنگ در جامعه نیازمند آموزش های مهارت محور با حضور استادان توانمند هستیم.