به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه شهر ابهر افزود: سوم آذر، دوره چهارماهه هم به پایان می رسد و همه نگاه ها، به نشست پایانی ایران و ۱+۵ جهت حصول توافقی جامع پیرامون مذاكرات هسته ای دوخته شده است.
وی ادامه داد: به مذاكرات باید واقع بینانه نظر افكند؛ نه آن گونه دچار خیالات شد كه اگر توافقی صورت پذیرفت، تمامی مشكلات كشور حل و مردم شاهد بهشت برین خواهند شد یا آن كه اگر توفیقی در جریان مذاكرات به دست نیامد دیگر وضعیت كشور دچار سردرگمی یا بن بست خواهد شد.
حجت الاسلام رحیمی افزود: در این فرصت كوتاه و حساس، با توجه به مرموز بودن و عدم صداقت حریف، باید هر سناریوی محتمل را مورد توجه قرار داد و متناسب با آن اندیشه مناسبی را برای مواجهه با زیاده خواهی ها و زورگوئی های طرف مقابل نمود.
امام جمعه ابهر افزود: تأكید بر روی حقوق مسلم ملت ایران و حمایت از تیم مذاكره كننده و مقابله با سیاست دوقطبی سازی جامعه و از همه مهم تر حفظ انسجام ملی ازجمله اموری است كه باید دغدغه همگانی باشد زیرا منافع و مصالح كشور بیش از هرچیز دیگری اهمیت دارد.
حجت الاسلام رحیمی به اول صفر، یاد آور ورود کاروان اهل بیت امام حسین (ع) به شهر شام اشاره کرد و افزود: این روز به جهات متعدد، نقطه اوج انجام مسئولیت پیام رسانی پیام آوران کربلای حسینی است. که جشن یزید پلید را به عزای خاندان امیه و همه ظالمان تبدیل نمود. اوج ثمره سالها فعالیت ضد فرهنگی در شام به مصاف قوت منطق و حق گویی و حق طلبی جبهه نور آمد و مضمحل شد.
امام جمعه ابهر گفت: امام سجاد(ع) گرچه شرکت مستقیم در صحنه نبرد و درگیری روز عاشورا نداشت، چون قضا و قدر الهی این بود که او شهید نشود و پدر هشت امام بعد از خود باشد تا خط امامت امت و هدایت جامعه ادامه یابد. اما روح حماسی آن حضرت او را آرام نمی گذاشت اما هر جا که مصلحت اقتضا می کرد و زمینه ای پیش می آمد، به افشاگری و استیضاح هیئت حاکم و دربار ستمکار اموی می پرداخت. حضرت در کوفه یک سخنرانی کرد و نتیجه این سخنرانی و افشا گری این بود که صدای گریه مردم بلند شد به یکدیگر می گفتند هلاک شدید و متوجه نیستید که چه کار کردید و چه به سرتان آمده است. حضرت در شام نیز که اوضاعش بسیار آشفته تر از اوضاع کوفه بود سخنرانی غرایی داشتند که فضای شام را کاملا دگرگون کرد.
حجت الاسلام رحیمی در ادامه به مقایسه اوضاع شام پرداخت و اظهار داشت: مردم شام در اثر تبلیغات دشمن بیست و چند سال به حضرت علی(ع) ناسزا گفته بودند و در قنوت نمازهایشان به جای دعا به حضرت ناسزا گفتند. اما همین مردم بعد از خطبه امام گریه می کردند و یک مرتبه صدای ضجه و زاری مردم بلند شد و یزید بدون سر و صدا مجلس را ترک کرد.
امام جمعه ابهر به ۵ آذر ۱۳۵۸ سالروز تشکیل بسیج مستضعفین اشاره کرد و گفت: امروز ما چه در مرز نظامی و چه در مرز فرهنگی نیاز ضروری به تقویت بسیج داریم.
حجت الاسلام رحیمی با یادآوری حوادث پرالتهاب ماه های ابتدایی شکل گیری انقلاب اسلامی، ضرورت تشکیل بسیج همگانی ملت برای دفاع از امنیت کشور در برابر ناآرامی های ایجاد شده توسط دشمنان انقلاب را ایجاد کرده بود، افزود: در این میان ماجرای تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام و آشکار شدن تبدیل این سفارتخانه به پایگاهی برای جاسوسی و توطئه افکنی علیه نظام جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی را در شرایط ویژه و در رو یا رویی مستقیم با آمریکا قرار داد.
وی ادامه داد: تهدید آمریکایی ها برای حمله نظامی به ایران به قصد آزاد سازی، دغدغه ای بود که ضرورت وجود نیروی منسجم، آموزش دیده، نظامی، انقلابی و مردمی برای دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی را بیش از گذشته فراهم آورد. که این مهم را بعضی ها از روی بی بصیرتی بعد از ۸ سال دفاع مقدس می خواستند به فراموشی بسپارند و بگویند دیگر نیازی به بسیج نداریم که در آن روز رهبر عظیم الشان انقلاب جواب همه شبهات را دادند.و بر اهمیت و پیشرفت بسیج تاکید کردند و امروز ما چه مرز نظامی و چه مرز فرهنگی نیاز ضروری به تقویت بسیج داریم.