۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۱۳

قانعی در گفتگو با مهر:

فعالیت های سوادآموزی فارس به طورکامل برون سپاری شده است

فعالیت های سوادآموزی فارس به طورکامل برون سپاری شده است

شیراز – خبرگزاری مهر: رئیس اداره ساماندهی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس، گفت: فعالیت های سوادآموزی در فارس به طور کامل برون سپاری شده و آموزش و پرورش بحث های نظارتی آن را دنبال می کند.

سیف الله قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر یادآورشد: سوادآموزی فرصت دوم یادگیری برای افرادی است که بنابر دلایلی از جمله مشکلات مالی و شخصی و عدم دسترسی به محل آموزشی نتوانسته اند در مدرسه حضور پیدا کنند و به حق تحصیل خود دست یابند.

وی گفت: آموختن سواد به این افراد در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم دنبال می شود.

رئیس اداره ساماندهی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس ابراز داشت: اولین دوره، یعنی سوادآموزی، به منظور دست یابی به حداقل سواد است که دوره آموزشی آن بین 400 تا 550 ساعت است.

قانعی با اشاره به اینکه گذراندن این دوره معادل اتمام پایه سوم ابتدایی است، گفت: افرادی که بی سواد مطلق هستند یا فقط در حد اول و دوم ابتدایی سواد دارند، می توانند در این دوره آموزشی شرکت کنند.

وی ادامه داد: فرصت ادامه تحصیل افرادی که دوره سوادآموزی را گذرانده اند یا فاقد شرایط ادامه تحصیل در نظام آموزش و پرورش هستند در دوره انتقال فراهم می شود.

رئیس اداره ساماندهی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس عنوان کرد: این دوره معادل اتمام پایه ششم ابتدایی است و دارای 800 ساعت آموزش شامل 600 ساعت حضوری و 200 ساعت غیرحضوری است.

قانعی اظهار داشت: هدف دوره تحکیم تثبیت و پایداری آموخته های قبلی و فرصتی برای تقویت و استمرار آموخته هاست.

وی افزود: افرادی که بعد از دوره انتقال امکان ادامه تحصیل را ندارند می توانند با شرکت در این دوره آموخته های خود را تقویت کند.

رئیس اداره ساماندهی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: با توجه به اینکه دیگر آموزش یار در دسترس نیست، آموختن سواد به این افراد به بخش های غیردولتی و تشکل های مردمی برون سپاری شده است.

قانعی یادآورشد: علت این امر آن است که افرادی که قبلا به عنوان آموزشیار با آموزش و پرورش همکاری داشتند به عنوان معلم به استخدام رسمی درآمدند و از جرگه این فعالیت ها خارج شدند.

وی با بیان اینکه مدارس غیرانتفاعی و تشکل های مردمی می توانند در این خصوص با آموزش و پرورش قرارداد ببندند، عنوان کرد: در ازای هر نفری که توسط این تشکل ها شناسایی، جذب، ثبت نام و در نهایت آموزش داده شود و در امتحان شرکت کرده و پذیرفته شود، در دوره سوادآموزی 680 هزار تومان، در دوره انتقال 750 هزار تومان و در دوره تحکیم 90 هزار تومان به آن ها پرداخت می شود.

رئیس اداره ساماندهی معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش فارس افزود: در کنار این تشکل ها و سازمان های مردم نهاد، معلمانی که در زمینه سوادآموزی به شکل داوطلبانه حضور پیدا کنند، مزایایی تعلق خواهد گرفت.

قانعی گفت: آن ها می توانند از 400 ساعت اضافه کار که در دوره انتقال به 600 ساعت نیز می رسد و دریافت حق التدریس آن استفاده کنند ولی باید کلاس های دارای بین شش تا 10 نفر باشد.

 

 

کد خبر 2426140

برچسب‌ها