به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، برنامه ساعت اسلامي قصد دارد عليه تعصب رسانه نسبت به مسلمانان مبارزه كند. مجريان اين برنامه به نحو مطلوبي درباره موضوعات اجتماعي و شغل خود گفتگو مي كنند يكي از اين مجريان شغلي مربوط به امور بهداشت داشته و ديگري آموزگار است و در حين گفتگوي خود از شنونده هاي برنامه دعوت مي كنند با استفاده از تلفن و فكس به بحث آنها ملحق شوند.
براساس گزارش اينديپندت از اين برنامه اسلامي، فيضاء 29 ساله، يكي از دو مجري اين برنامه اعتقاد دارد رسانه ها، مسئول ارائه چهره مثبت از اسلام هستند.
فيضاء گفت: رسانه ها در درك مردم درباره مسلمانان مي توانند نقش بزرگي را برعهده گيرند. ارائه تصوير منفي از اسلام و مسلمانان كارساده اي است . رسانه ها بايد ارائه كننده تصاوير واقعي باشند. جامعه اقليت مسلمان در كشورهاي غربي از عملكرد رسانه ها ناراضي هستند.
برنامه راديويي "ساعت اسلامي" در ابتدا با مخالفتهايي رو به رو شد اما رويكرد اين دو خواهر مسلمان به مشكلات پيش روي مسلمانان باعث شد، واكنشهاي مثبتي دربافت كنند. اكنون پس از گذشت يك سال اين برنامه با استقبال بسياري رو به رو شده است.
فيضاء گفت: ما ارائه كننده اسلام از ديدگاه جوانان هستيم. اين برنامه اطلاعاتي را درباره اسلامي ارائه مي كند كه جوانان به سادگي مي توانند از آن مطالب مفيدي بياموزند.
يكي از موضوعات مورد علاقه اين دوخواهر حجاب است كه هر دوآنها به تازگي به آن روي آورده اند و تغييراتي را كه حجاب در زندگي آنها ايجاد كرده است را با شنوندگان در ميان مي گذارند.
آنها همچنين اظهار داشته اند كه پس از حملات هفتم ژوئيه بيش از پيش به دليل حجاب خود آسيب پذيرشده اند. پس از انفجارهاي لندن اين دو خواهر يك برنامه ويژه دو ساعته را درباره تروريسم اجرا كردند و يادآور شدند كه هميشه ممكن است يك سيب خراب در ميان ديگر ميوه ها پيدا شود، اين بدان معنا نيست كه هيچكس ديگر نمي تواند سيب بخورد.
اين دو خواهر مسلمان همچنين درباره توصيه دكتر زكي بداوي به زنان مسلمانان مبني براينكه اگر آنها از حمله و يا تهديدهاي پس از انفجار لندن بيم دارند مي توانند حجاب خود را بردارند به صورت مفصل بحث كردند.
نشريه انگليسي اينديپندنت نوشت: برنامه راديويي ساعت اسلامي برخي از مثبت ترين بازخوردها و واكنشهاي خود را از غير مسلمنان دريافت كرده است.
نظر شما