۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۰۴

بادامی:

وجود ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی در همدان/ مشکل آب در ناحیه صنعتی قهاوند اساسی است

وجود ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی در همدان/ مشکل آب در ناحیه صنعتی قهاوند اساسی است

همدان- خبرگزاری مهر: جانشین مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان گفت: ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در همدان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بادامی ظهر یک شنبه در شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان همدان با بیان اینکه در استان همدان ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد، اظهار داشت: از این ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی استان همدان ۲۱ شهرک و ناحیه در حال تکمیل زیر ساخت و واگذاری است.

وی با بیان اینکه مساحت کل شهرک ها و نواحی صنعتی استان همدان هزار و ۸۱۵ هکتار است، بیان کرد: شهرستان همدان با داشتن سه شهرک و دو ناحیه صنعتی به مساحت ۳۱۰ هکتار ۱۶ درصد نواحی صنعتی استان همدان را داراست.

جانشین مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با بیان اینکه شهرک صنعتی بوعلی قدیمی ترین شهرک صنعتی شهرستان همدان و در سال ۶۴ تاسیس شده است، ابراز داشت: مساحت شهرک صنعتی بوعلی ۱۴۷ هکتار که ۸۴ هکتار آن صنعتی و ۹۱ درصد آن واگذار شده است.

بادامی با بیان اینکه شهرک صنعتی بوعلی دو ۵۷ هکتار مساحت دارد و امسال کلنگ زنی شد، ادامه داد: شهرک صنعتی بوعلی دو برای استقرار ۲۰۰ واحد توزیعی ساخته می شود و زیر ساخت های آن در حال انجام است.

وی با بیان اینکه شهرک فناوری فاز نخست آن به مساحت ۱۱ هکتار طراحی شده است و ساختمان مرکز کسب و کار با شش هزار متر مربع مساحت امسال به بهره برداری رسید، افزود: ۳۳ شرکت مشاور صنعتی در شهرک فناوری فعالیت می کنند و قسمت های دیگر شهرک تا پایان سال واگذار خواهد شد.

جانشین مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ناحیه صنعتی قهاوند نیز ۲۵ هکتار مساحت دارد و در قالب ۲۳ قرار داد واحد های صنعتی در آن مستقر شده اند، عنوان کرد: امکانات زیر بنایی شهرک صنعتی قهاوند از سال ۸۶ از سوی شرکت شهرک های صنعتی فعال شده است.

محمدرضا بادامی با بیان اینکه ناحیه صنعتی گنبد نیز از نواحی صنعتی انتقالی جهاد کشاورزی است، ادامه داد: مساحت ناحیه صنعتی گنبد ۱۲ هکتار و در قالب ۱۹ قرار داد امضا شده است.

وی با بیان اینکه در شهرک صنعتی بوعلی ۱۰ واحد راکد وجود دارد که هفت واحد خدماتی و سه واحد صنعتی است، افزود: در مجموع مساحت ۱۰ واحد راکد در شهرک صنعتی بوعلی هشت هزار متر می شود.

جانشین مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با بیان اینکه شرکت درخشان باختر که قصد ایجاد نیروگاه با مقیاس کوچک داشت راکد است، عنوان کرد: این شرکت با توجه به تحریم ها نتوانسته دستگاه های مورد نیاز را وارد کند و قرار داد این شرکت به صورت راکد مانده است.

بادامی با بیان اینکه واحدی دیگر به مساحت هزار و ۷۰۰ متر مربع که قصد ساخت قطعات فایبر گلاس را داشت در شرایط فسخ قرار داد قرار دارد، افزود: سه هزار متر مربوط به شرکت زمرد سرام است که در حال فعالیت است اما قسمتی زمین برای طرح توسعه گرفته که از آن به عنوان انبار رو باز استفاده می کند.

وی با بیان اینکه در ناحیه صنعتی قهاوند شش واحد صنعتی موفق به احداث شده اند و مساحت شش واحد صنعتی در مجموع ۹ هزار متر مربع است، عنوان کرد: در ناحیه صنعتی قهاوند ۲۳ قرارداد بسته شده است.

جانشین مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با بیان اینکه در ناحیه صنعتی گنبد نیز واحد هایی وجود دارد که زمین گرفته اند اما احداث نشده اند، بیان کرد: ۹ واحد دارای پروانه فعالیت و شش واحد پروانه بهره برداری گرفته اند و سه واحد نیز در حال ساخت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شهرستان همدان در ادامه با بیان اینکه مشکل اصلی ناحیه صنعتی قهاوند آب است، اظهار داشت: چند واحد تولیدی در ناحیه صنعتی قهاوند آب را از مکان دیگری خریداری و در آنجا مصرف می کنند.

جواد رشیدی با بیان اینکه ناحیه صنعتی قهاوند همچنین مشکل دفع فاضلاب دارد، بیان کرد: شب هیچ نوری در ناحیه صعتی قهاوند دیده نمی شود و باید درخصوص روشنایی، امنیت و مدیریت شهرک تجدید نظر شود.

کد خبر 2427057