به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، محمود اسعدي در نشست مطبوعاتي پنجمين همايش چهره هاي ماندگار افزود: ستاد چهره هاي ماندگار به منظور تجليل از استادان از سال 1379 آغاز به كار كرده است و نخستين همايش آن در سال 1380 با همكاري فرهنگستان ها و نهادهاي علمي و با پشتوانه صدا و سيما برگزار شد.
وي اظهار داشت: مجموعه 150 جلدي در زمينه معرفي اساتيد در دست تهيه است كه تاكنون 30 جلد آن آماده شده است. نشست هاي تخصصي با ديگر نخبگان تقاط مختلف جهان و دعوت از نخبگان خارجي در زمينه فلسفه و دين از ديگر برنامه هاي ستاد چهره هاي ماندگار است.
دبير ستاد چهره هاي ماندگار خاطرنشان كرد: در پنجمين همايش طبق روال هميشگي از گروه هاي آزمايشگاهي و دانشگاهي علوم پايه، فني - مهندسي و پزشكي تجليل و قدرداني مي شود.
اسعدي در ادامه افزود: در بخش ايران و اسلام شناسي و زبان و ادبيات فارسي از شخصيت هايي از كشورهاي چين و روسيه دعوت مي شود. در پنجمين همايش چهره هاي ماندگار، در رشته هاي سد سازي و پتروشيمي نيز شخصيت هاي برتر معرفي مي شوند.
وي يادآور شد: سايت چهره هاي ماندگار فعال است و در حال تأُسيس خبرگزاري مشاهير ايران هستيم. همچنين مقدماتي جهت تأسيس بنياد بين المللي فراهم شده است كه به صورت مستقل در عرصه جهاني فعاليت خواهد كرد. همچنين بانك اطلاعاتي استادان به منظور شناسايي و معرفي استادان تأسيس شده است. در اين بانك براي هر استاد پرونده اي از اطلاعات وي تشكيل مي شود. همچنين در سلسله نشست هايي به صورت ماهانه، مهمترين معضلات از زبان نخبگان بررسي مي شود و اين موضوعات و نظرات به صورت كتاب به سمع و نظر مخاطبين مي رسد.
دبير ستاد همايش نخبگان افزود: بخش بين المللي اين همايش شامل ايرانشناسي، اسلام شناسي و زبان ادبيات فارسي است كه در هر بخش از يك نفر تقدير مي شود. همچنين در اين بخش از اساتيد و شخصيت هاي خارجي دعوت مي شود تا با نخبگان ايراني تبادل نظر كنند.
وي تصريح كرد: در دوره ششم اين همايش از پايان نامه هاي دكتري نيز قدرداني به عمل آيد. در اين بخش به 5 پايان نامه توجه ويژه مي شود. همچنين به منظور شناساندن علم و اساتيد تمبرهايي از علامه محمد رضا حكيمي استاد الهيات، فلسفه، معارف اسلامي، دكتر عباس شفيعي استاد رشته داروسازي، محمد حسن گنجي پدر علم جغرافيا و علامه حسن حسن زاده آملي در رشته عرفان و نجوم و رياضيات تا 22 آبان منتشر مي شود.
محمود اسعدي افزود: به دليل كمبود امكانات تنها مي توانيم از 25 نفر قدرداني به عمل آوريم. ملاك هاي انتخاب چهره هاي ماندگار در عرصه دانشگاهي استاد تمام بودن، ارائه كتاب منبع و مرجع، تاليفات علمي، مطالعات تحقيقاتي كه منشأ تحول باشد، انتقال تحقيقات بنيادي به كاربردي، عرضه شيوه هاي جديد تحقيق و همچنين ميزان تربيت دانشجويان نخبه است.
به گزارش "مهر"، پنجمين همايش چهره هاي ماندگار 22 آبان ماه در مركز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار مي شود.
نظر شما