به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی در دیدار با معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی در امور انساندوستانه جمهوری آذربایجان گفت: ایران و جمهوری آذربایجان دارای موقعیت ژئوپلیتیکی مشترکی هستند که می توانند همکاری های خود را در بخش های گوناگون افزایش دهند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: هم اکنون سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان 400 تا 500 میلیون دلار است که این میزان می تواند با توسعه همکاری های بیشتر، افزایش یابد.
وی اظهارداشت: سالانه حدود 4 میلیارد دلار از سوی تامین اجتماعی برای درمان کارگران هزینه می شود. هم اکنون 60 بیمارستان در حوزه کارگری در کشور به کارگران و خانواده های آنها خدمات درمانی ارائه می دهند.
ربیعی گفت: ایران دارای تجارب ارزشمندی در زمینه ارائه خدمات درمانی است که می تواند این تجارب را در اختیار جمهوری آذربایجان قرار دهد، هم اکنون ایران به لحاظ درمانی می تواند به کشورهای حوزه خلیج فارس هم خدمات مورد نیاز در این بخش را ارائه دهد.
وزیر کار با اشاره به حمایت غذایی از بخشی از جمعیت که دچار سوء تغذیه هستند گفت: هم اکنون بخشی از درآمد نفت به شکل یارانه در اختیار مردم قرار می گیرد اما دولت در تلاش است که این پرداخت ها را هدفمند کند.
وی در خصوص تجارب ایران در زمینه آموزش های مهارتی بیان داشت: طی یکسال گذشته کشورهای عراق، افغانستان و برخی از کشورهای آفریقایی در زمینه تربیت مربی در ایران آموزش فنی کسب کرده اند و ایران می تواند تجارب خود را در اختیار آذربایجان قرار دهد. حتی ما این آمادگی را داریم که این آموزش ها را در آذربایجان انجام دهیم.
"علی حسن اف" معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی در امور انساندوستانه جمهوری آذربایجان نیز گفت: ایران کشوری قدرتمنداست و ما خوشحالیم که این کشور در همسایگی آذربایجان قرار دارد.
وی افزود: طی 5 سال گذشته جمهوری آذربایجان از توان اقتصادی بالایی برخوردار بوده و نرخ تورم در این کشور 2 درصد بوده و طی 10 سال گذشته 1.2 میلیون شغل نیز در این جمهوری ایجاد شده است. سرانه درآمد در آذربایجان 8 هزار دلار، میانگین دستمزد 580 دلار، کمترین دستمزد 136 دلار، حقوق بازنشستگان 226 دلار و کمترین دستمزد بازنشستگان 124 دلار است.
معاون نخست وزیر آذربایجان در خصوص تحریم های تحمیلی بر اقتصاد ایران گفت: جمهوری آذربایجان هیچگاه کشورهای غربی را در تحریم ایران همراهی نکرده است.