به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی ظهر سه شنبه در کارگروه ساماندهی دکه های مطبوعاتی همدان اظهارداشت: براساس قانون و ضوابط نه تنها صنف مطبوعات بلكه تمامی صنوف برای شروع فعالیت خود نیاز به اخذ مجوز از شهرداری را دارند.
مجید درویشی با تاكید بر اینكه اتحادیه محصولات فرهنگی باید بر فعالیت دكه های مطبوعاتی نظارت داشته باشد، افزود: دكه های مطبوعاتی آبروی شهر هستند و اگر در چهارچوب كار خود در زمینه پیشرفت مسایل فرهنگی و مدیریت شهری فعال باشند براساس نیاز تعداد آنها را افزایش داده می شود.
فعالیت دكه های مطبوعاتی صرفاً مطبوعاتی و رسانه ای نیست
معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری شهرداری همدان نیز با انتقاد از اینكه فعالیت دكه های مطبوعاتی صرفاً مطبوعاتی و رسانه ای نیست، گفت: با توجه به اینكه رویكرد فرهنگی فعالیت آنها كمرنگ تر شده بود بر این اساس نظارت بر فعالیت آنها به حوزه خدمات شهری انتقال داده شد.
بیاناتی با بیان اینكه دسترسی مردم به مطبوعات در حاشیه های شهر بیشتر احساس می شود، افزود: در افزایش تعداد دكه ها باید تمامی جوانب در نظر گرفته شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری همدان نیز دكه های مطبوعاتی را یكی از المانهای شهری برشمرد و گفت: فعالیت مدیریت شهری كاری فرهنگی است و ساماندهی دكه ها باید مورد توجه قرار گیرد.
محمد قدیمی با بیان اینكه از سالها قبل ساماندهی دكه های مطبوعاتی مطرح بوده و جلسات مختلفی هم برای این موضوع در شهرداری تشكیل می شود، اظهار كرد: ساماندهی دكه ها باید هرچه سریعتر تعیین تكلیف شود.
رئیس اتحادیه محصولات فرهنگی شهر همدان نیز با اشاره به مشكلات دكه های مطبوعاتی تشكیل كمیته ساماندهی دكه ها را ضروری دانست و گفت: در صورتی كه در انعقاد قرارداد شهرداری با دكه داران حقوق دو طرفه رعایت شود ما نیز تضمین می كنیم كه بخش اعظمی از فعالیت دكه ها فرهنگی باشد.
علی رهبر با اشاره به اینكه نظارت بر دكه ها برعهده اتحادیه محصولات فرهنگی است، افزود: باید در امر ساماندهی دكه ها نگاه فرهنگی داشت.
وی به مشكلات معیشتی و اقتصادی دكه داران نیز اشاره كرد و افزود : عدم امنیت شغلی از مهمترین مشكلات دكه داران است كه نیاز به حمایت مسئولان دارند.