به گزارش خبرنگار مهر، محمد صارمی زاده ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده رفع موانع تولید مشاغل خانگی استان سمنان در میان متقاضیان با همکاری سازمانها و نهادهای ذیربط در محل استانداری را ضروری برشمرد و افزود: از ۲۲ هزار نفر مددجوی ثابت و پنجاه و دو هزار مددجوی متغیر و حدود چهار هزار نفر زن سرپرست خانوار هستند که به دلیل فوت سرپرست یا طلاق و یا متارکه و ... تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که بیشتر آسیب های موجود متوجه فرزندان این قشر است.
وی ضمن تبریک هفته بسیج و لزوم الگو قراردادن فرهنگ بسیجی به عنوان فرهنگ غالب در رسیدن به اهداف متعالی جامعه، تشکیل یک تیم متخصص و کاردان جهت جمع بندی و یکپارچه کردن نظرات و پیگیری امور اشتغال زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار را از اولویت ها دانست که از موازی کاری جلوگیری و باعث تسریع در این است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اظهار داشت: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان خاطرنشان کرد: با توجه به اشتغالزایی صورت گرفته در ۱۰۵ رشته شغلی، ۸۵۰ نفر اظهار رضایتمندی کرده اند که دارای بازار کار خوبی نیز است.
اسماعیل غنیان مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز در این نشست به موانع قانونی موجود در مسئله اشتغال زنان از جمله "دستمزد پایین بانوان" در مقایسه با آقایان در کارگاه های تولیدی و ...، وجود نوبت کار شیفتی در واحدهای صنعتی، عدم تمکین کارفرمایان در خصوص پاس شیر به مادران و ... اشاراتی داشتند.
زینب کرکه آبادی مدیر کل بانوان و خانواده استانداری سمنان نیز در این نشست تدوین برنامه جامع برای زنان سرپرست خانوار، شناخت مسائل و مشکلات زنان سرپرست خانوار و ارائه پیشنهادات در راستای رفع آنها، تشکیل کمیته های کاری با حضور دستگاه های اجرایی و کمک undp برای توانمند سازی زنان – معرفی زنان سرپرست خانوار موفق و بهره گیری از تجارب موفق تشکل ها و تعاونی های زنان را خواستار شد.