به گزارش خبرنگار مهر،حسین مهری، عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه امضای این تفاهم نامه مقدمات اجرایی شدن دولت الکترونیک در استان را محقق میکند، افزود: استان مرکزی دهمین استان است که این تفاهم نامه را امضا می کند.
وی با بیان اینکه این تفاهمنامه ساماندهی در بخش توزیع را دنبال می کند، گفت: این تفاهم نامه و اجرایی شدن آن کاهش تردد، هزینه و آلودگی زیست محیطی را به همراه داشته و همه سازمانها میتوانند از طریق دفاتر پستی امور خود را پیگیری کنند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت پست ایران اظهار کرد: اکنون ۲۰ سازمان برای ارائه خدمات به در منازل مردم مراجعه میکنند که این امر ممکن است از نظر امنیتی چالشهایی را به دنبال داشته باشد.
مهری با بیان اینکه این تفاهمنامه در هشت بند و تا آذرماه سال ۹۴ به امضا رسید، اضافه کرد: سامانه یکپارچهسازی نشانی ایرانیان نظام GNAFبا محوریت کدپستی ۱۰ رقمی است و به هر مکان یک کد داده می شود.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی هر سازمان به هر مکان و منطقه ای یک کد داده و لازم است یک نقشه واحد از هر منطقه و یک آدرس واحد تدوین و یکپارچهسازی انجام شود.
جود ۲۷۶ دفتر ICT روستایی و ۱۰۰ دفتر شهری در استان مرکزی
رئیس هیئت مدیره شرکت پست ایران با اشاره به وجود ۲۷۶ دفتر ICT روستایی و ۱۰۰ دفتر شهری در استان مرکزی، افزود: براساس این تفاهمنامه فعالیت های روستاها می تواند از طریق دفاتر پستی انجام شود.
مهری با بیان اینکه بعد از ساماندهی نشانی ایرانیان واجد سیستم GIS می شویم، اظهار کرد: تغییرات بانک کدپستی به صورت مستمر و به روز انجام خواهد شد، تا خدمت رسانی با سرعت بالا انجام شود و مسئولین بتوانند از طریق این اطلاعات آمایش سرزمین را به درستی انجام دهند.
وی به بحث طبقهبندی مشاغل براساس سیستم IC اشاره و اضافه کرد: براساس این سیستم مشخص میشود که چه مشاغلی در چه محدودههایی فعال هستند.
رئیس هیئت مدیره شرکت پست ایران با بیان اینکه براساس این سیستم به صورت ریز جزئیات مشاغل مشخص خواهد شد و همچنین ایمیل پستی را در اختیار شهروندان قرار خواهیم داد، گفت: براساس آن تمام اطلاعات مورد نیاز دولت در یک بسته الکترونیکی جای می گیرد.
شناسایی ۸۹۸ هزار مکان برای به روز رسانی
مهری با اشاره به اینکه در استان مرکزی ۸۹۸ هزار مکان شناسایی شده است، افزود: از این تعداد ۶۹۲ هزار مکان شهری و باقی اماکن روستایی هستند.
وی ادامه داد: اماکن مذکور از اردیبهشت ماه در حال به روزرسانی است اما متاسفانه ۷۳ درصد این اماکن بدون پلاک، کدپستی یا بدون نام است که امیدواریم با به روزرسانی یکپارچگی شکل گیرد.
مدیرعامل شرکت پست ایران اظهار کرد: طبق قانون هر دو سال یکبار اماکن شهری و هر چهار سال اماکن روستایی باید به هنگام و بهروز شوند که متأسفانه برخی اماکن هشت سال است بهروز نشدند.
مهری با بیان اینکه تلاش می شود در نیمه اول سال ۹۴ این طرح در قالب طرحی ضربتی اطلاعات شهری و روستایی کل کشور به روز شود، تصریح کرد: در کل کشور از ابتدای اجرای طرح تا کنون ۴۲ میلیون مکان شناسایی شده تا اطلاعات شهری و روستایی بههنگام شوند.