غلامعلی گنجعلی در گفتگو با مهر بیان داشت: براساس ماده ۷۱ قانون نظام صنفی و ماده ۱۲۱ برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی کشور و همچنین به منظور تسهیل در داد و ستد، واحدهای صنفی عرضه کننده کالا و خدمات مکلفند مطابق اولویت بندی مشاغل که هر ساله اعلام می شود از سامانه صندوق مکانیزه فروش استفاده کنند.
وی با بیان اینکه تا کنون در استان بیش از ۱۰ هزار واحد صنفی مجهز به صندوق مکانیزه رایانه ای شده اند ابراز داشت: صندوق مکانیزه فروش جزو ابزارهایی است که اطلاعات خرید و فروش و سایر هزینه های یک واحد شغلی را به صورت مکانیزه محاسبه، ثبت و صورتحساب به همراه جزئیات صادر می کند.
وی بیان داشت: با استفاده از این ابزار به عنوان جایگزین وسایل قدیمی ضمن صرفه جویی در وقت و انرژی، درصد خطا و اشتباه در واحد های صنفی کاهش می یابد.
وی اذعان داشت: معادل هزینه های انجام شده بابت خرید، نصب و راه اندازی دستگاه صندوق مکانیزه فروش اعم از سخت افزار و نرم افزاری توسط صاحبان مشاغل از درآمد مشمول مالیات مودیان مزبور در نخستین سال استفاده کسر و عدم استفاده صاحبان مشاغل در هر سال موجب محرومیت از معافیت های مالیاتی مقرر در قانون می شود.
وی ادامه داد: در اجرای ماده های قانونی یادشده ۲۰ رسته در اولویت اول و دوم برای سال های ۹۲ و ۹۳ مشمول تجهیز به دستگاه صندوق مکانیزه فروش شده اند که سازمان امور مالیاتی مبادرت به ارسال لیست مشمولان این طرح کرده است.
نظر شما