۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۵

ايدني:

دانشگاه جندي شاپور اهواز در اجراي سياست افزايش نرخ جمعيت پيشگام است

دانشگاه جندي شاپور اهواز در اجراي سياست افزايش نرخ جمعيت پيشگام است

اهواز ـ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان كرد: دانشگاه جندي شاپور براي بستر سازي در زمينه افزايش سطح آگاهي عمومي نسبت به خطرات بحران سالمندي در آينده در استان اقدامات زيادي انجام داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعيل ايدني در همايش رويكردهاي ارتقاء باروري كلي مبتني بر سلامت صبح امروز در تالار شهداء دانشگاه جندي شاپور اهواز بيان كرد: دانشگاه جندي شاپور در راستاي سياست هاي رهبري دومين جلسه و همايش را در زمينه راهبرد افزايش نرخ جمعيت برگزار و در آن از اساتيد و افراد متخصص جهت همفكري  دعوت كرد.

وي افزود: بعد از حساسيت هاي ويژه رهبري در رابطه با كاهش نرخ جمعيت در كشورمان مسئولان در حيطه كاري خود وارد عمل شده و ما نيز  اين حساسيت هاي را وارد دستور كار خود در دانشگاه كرديم و علاوه بر اين، جلسات فرا بخشي متنوعي را در سراسر استان با مضمون افزايش نرخ باروري برگزار تا مشكل جمعيت و توجه به بهبود نرخ جمعيت را قدري حل كنيم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به وجود معضل كاهش نرخ باروري در كشورهاي صنعتي بيان كرد: كشورهاي صنعتي نيز با چنين مشكلي روبرو هستند و در تمام نقاط دنيا جمعيت رو به پيري مي رود، براي حل آن مجبورند از نيروي جوان مهاجر در رفع كمبودهاي پيش رو استفاده كنند و امنيت و اقتصاد آنها را متاثر كرده است.

ايدني تصریح کرد:  اين كار نياز به آينده پژوهي دارد، رشد مؤلفه هاي متعدد براي افزايش جمعيت موثر است كه تنها يكي از آنها تشويق به باروري است در صورتي كه مولفه هاي ديگري هم هستند كه مي توانند تاثير گذار باشند، از جمله تشويق به تشكيل خانواده، ازدواج و كنترل سوانح رانندگي چرا كه ميانگين سني مرگ و مير سوانح 34  نفر است، يعني فعالترين قشر جامعه در اثر سوانح  از نمودار جمعيتي كشور حذف مي شوند.

وي در پايان گفت: سياست هاي جمعيتي تنها محدود به افزايش زاد و ولد نيست و مشكلات عديده اي وجود دارد كه با يك برنامه ريزي وپژوهش بستر رشد جمعيت را شناسايي مي كنيم.

 

کد خبر 2433597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha