۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۶

اسحاقي:

رواج انديشه هاي غربي آسيبهاي سختي به جامعه وارد مي كند

رواج انديشه هاي غربي آسيبهاي سختي به جامعه وارد مي كند

اهواز - معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با وارد شدن انديشه هاي غربي در ميان خانواده ها ،تحكيم اين نهاد متزلزل مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسحاقي در همايش رويكردهاي ارتقاء باروري كلي مبتني بر سلامت صبح امروز در تالار شهداء دانشگاه جندي شاپور اهواز عنوان كرد: حجم فعاليت هاي دانشگاه جندي شاپور در راستاي سياست هاي كشور و دولت در زمينه افزايش نرخ باروري جامعه بسيار ستودني است لكن اين ابتداي راه است و مي توان بيشتر و بهتر در سرتاسر استان خوزستان كارهاي مفيدي انجام داد.

اسحاقي با اشاره به تاثيرات فرهنگي بر كاهش نرخ جمعيت در كشور بيان كرد: بي شك فرهنگ  موثرترين عنصر در جامعه جهاني است و براي تسلط بر جهان نيز كشورهاي بزرگ از راه فرهنگ وارد عمل شدند.

وي افزود: تمامي امور تابع فرهنگ است و در كشور ما كه از تمام لحاظ مورد توجه و هجمه هاي فرهنگي غرب شده بايد همه در جايگاه خود در مقابله با اين همجه ها عمل كنند و هرگونه كوتاهي غيرقابل قبول و حجت شخص مقصر در اين مقابله فرهنگي مردود است.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به انديشه هاي غربي كه در جامعه رواج پيدا كرده، تصريح كرد: انديشه هاي غربي همچون سكولار، فمينیسم، اباحه گري، سبك زندگي غربي به شيوه لذت گرايي و تجمل گرايي و حذف دين از تمام جنبه هاي زندگي باعث شده كه خانواده ها متاثر و در نتيجه آن افكار منفي وارد اين بنيان مقدس شود.

اسحاقي بيان كرد: در تبع اين انديشه و افكار غربي در كشور شاهد افزايش آمار مجردي، طلاق و كاهش نرخ باروري و روي آوري به زندگي تك فرزندي بوديم كه باعث ايجاد معضلات اقتصادي، اخلاقي، فرهنگي و اجتماعي زيادي در جامعه شده است.

وي  معضلات ناشي از افكار غربي در جامعه را بي شمار دانست و گفت: اين افكار غير عاقلانه در كشور مشكلات عديده ديگري همچون روي آوري به اسراف، تجمل گرايي، مصرف كالاهاي خارجي، رباخواري، اختلاس و فردي گرايي را به وجود آورده و همچنين در نوع معماري، نوع روش تغذيه، چيدمان شهري، سرگرمي هاي رايانه اي و امنيت ،آسايش و تربيت كودكان اثر سوء گذاشته است.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاكيد كرد: آسيب هاي اجتماعي ناشي از تغيير آداب و رسوم، ايجاد كلان شهرها، تعريف روابط جديد اجتماعي، امكان ايجاد هويت پنهان، افزايش حضور زنان در عرصه كار، افزايش سطح تحصيلات عالي، حايشه نشيني و مهاجرت داخلي، شبكه هاي ماهواره اي و تغيير نوع زندگي در روستاها از موانع مثبت و منفي در برنامه ريزي براي افزايش نرخ جمعيت و باروري است كه بايد متخصصان با در نظر گرفتن تمام آنها برنامه ي مناسبي را تدوين كنند.

اسحاقي در پايان گفت: تمامي مسئولان وصاحب نظران مي توانند با همفكري و مشاركت دادن انديشه هاي خود نتيجه مطلوب را به مخاطبان اصلي يا همان جامعه انتقال دهند.

کد خبر 2433699

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha