به گزارش خبرنگار كتاب مهر ، نمايشنامه « وكيل تسخيري » ، نوشته جان مورتيمر ، باترجمه سيروس ابراهيم زاده در 80 صفحه ، شمارگان 1650 نسخه و بهاي 950 تومان توسط نشر قطره ، به پيشخوان كتابفروشي ها راه يافت .
جان مورتيمر ، مولف اين كتاب در سال 1023 در انگلستان بدنيا آمد ، در رشته حقوق تحصيلات خود را در دانشگاه اكسفورد دنبال كرد و در ضمن كار رسمي وكالت در زمينه نوشتن به ويژه براي عرصه هاي مختلف ادبايت نمايشي فعاليتي پي گير داشته و آثار ارزشمندي براي تئاتر ، سينما راديو ، و تلوزيون خلق كرده است .
مورتيمر به عنوان يكي از پركارترين نويسندگان انگليسي زبان شناخته مي شود ، اما در دهه اخير شهرت او بيشتر به سبب نوشتن متن سريال هاي متعدد تلوزيوني بوده كه معروف ترين آنها "رامپل در دادگاه بيلي " است .
به گزارش مهر ، نمايشنامه وكيل تسخيري دو شخصيت اصلي دارد و بيشتر به مسائل اجتماعي و فرهنگي جامعه انگلستان پس از جنگ مي پردازد.
نمايشنامه « جشن نيكوكاري » ، نوشته آلن ايكبرن ، در 48 صفحه ، شمارگان 1650 نسخه و بهاي 500 تومان توسط نشر قطره به چاپ رسيده است .
اين كتاب كه براي نخستين بار در سال 1971 منتشر شد پنج شخصيت اصلي دارد و بيشتر بر مسائل زندگي شهري تمركز دارد و با بيان طنز خاص "ايكبرن" موضوعات بسيار تلخ را به زبان شيريني به مخاطب ارائه مي كند .
به گزارش مهر ، "آلن ايكبرن" در سال 1939 در شهر لندن زاده شد ، از هفده سالگي در تئاتر مشاغل گوناگوني به عهده داشت تا اينكه در سال 1964 به يك گروه فعال تئاتري ملحق مي شود و فعاليت هاي خود را به طور جدي در اين زمينه دنبال مي كند .
وي هم اكنون يكي از نويسندگان نامدار انگليسي زبان است و آثار او در بريتانيا و آمريكا به چاپ مي رسد . او بسيار پر كار است و بيش از پنجاه نمايشنامه نوشته كه برخي از آنها را خود كارگرداني كرده است .
به گزارش مهر ، نمايشنامه « آقا پسر به خانه مي آيد » نوشته اي . اي . ميلن ، باترجمه سيروس ابراهيم زاده در 42 صفحه ف شمارگان 1650 نسخه و بهاي 500 تومان از سوي همين ناشر به چاپ رسيده است .
اين كتاب كه براي نخستين بار در سال 2003 در انگلستان و توسط نشر گوتنبرگ لندن به چاپ رسيده است داستان جواني بيست و پنج ساله است كه از جنگ جهاني دوم باز گشته و بدنبال گرفتن سهم الارث خود از عمويش است كه قيم او به حساب مي آيد .
فيليپ چهار سال از دوران جواني خود را در جبهه هاي فرانسه و در جنگ با آلمان ها گذرانده و حالا براي آنيده زنگي خود نقشه هاي دارد اما عمويش سعي مي كند رفتار او را كه به تعبير خود بي ادبانه است اصلاح كند و به او اخطار مي كند كه اگر به فكر تجارت نباشد از ارثيه خبري نيست .
نظر شما