به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالقاسم سیفالهی در حاشیه بازدید استاندار کرمان از روند بهسازی بازار بزرگ کرمان، به پیشرفت 95 درصدی بهسازی بازار اشاره کرد و گفت: بازار کرمان، اکنون مثل خانهای است که زیبا شده و از این پس باید با کمک مردم و بازاریان نگهداری شود؛ ضمن اینکه در این زمینه مامورینی از سوی شهرداری موظف میشوند تا با گروه اندکی که نظم بازار را به هم میزنند، برخورد کنند.
شهردار کرمان با اشاره به بازدید استاندار کرمان در اردیبهشتماه امسال از بازار بزرگ کرمان گفت: پس از بازدید استاندار کرمان از بازار بزرگ و نشستی که در همین رابطه برگزار شد، قرار شد تا کفسازی بازار توسط شهرداری کرمان انجام شود که قطعه نخست بازار (بازار سرپوشیده) طی 18 شب کفسازی شد.
سیفالهی افزود: شرکت آب و فاضلاب نیز فاضلاب مجموعه بازار مظفری و قدمگاه را اجرا و به مغازههایی که امکان داشت، انشعاب آب واگذارکرد.
وی همچنین با بیان اینکه مجموعه بازار کرمان برای انتقال کابل های برق و مخابرات به زیر زمین غلافگذاری شد، در خصوص بهسازی محدوده بازار مظفری نیز گفت: بهسازی بازار مظفری به دلیل حفاریهایی که داشت، حدود سه ماه طول کشید؛ ضمن اینکه در ورودیهای بازار راهبندهایی نصب شد تا از ورود موتورسیکلتها به داخل بازار جلوگیری شود.
شهردار کرمان با اشاره به وجود نظم و انضباط جدید در بازار اظهار داشت: بر این اساس درهای ورودی بازار برای انتقال وسایل کسبه به ویژه میوه و سبزی فروشان صبحها تا ساعت 9 باز است و پس از آن، ورود خودرو و موتورسیکلت به داخل بازار ممنوع می شود.
سیفالهی همچنین به نصب فلاورباکس، نیمکت و تامین روشنایی در محور قدمگاه اشاره کرد و گفت: پس از انجام این اقدامات توسط شهرداری امیدواریم همشهریان و بازاریان نیزدر نظافت بازار، چیدمان و زیباسازی مغازهها کمک کنند تا بازار زیباتری داشته باشیم.
وی از آغاز بدنهسازی و ترمیم پشتبامهای بازار توسط سازمان میراث فرهنگی خبر داد و گفت: در مرحله بعد هم، هیئت امنای بازار باید کمک کنند تا سایهبانهای نازیبای بازار جمعآوری و تعویض شوند.
سیفالهی افزود: در این زمینه، میراث فرهنگی سایهبانهای استانداردی را مشخص کرده است که باید توسط بازاریان به جای سایهبانهای فعلی که بازار را نازیبا کرده است، نصب شوند.
شهردار کرمان تأکید کرد: بازار کرمان، باید بازاری اسلامی و زیبا باشد تا هم شهروندان کرمانی و هم گردشگران داخلی و خارجی بتوانند به خوبی از این محور تاریخی و گردشگری بهره برند.
وی همچنین با بیان اینکه امروز در خصوص فاضلاب پشت مسجد جامع هم صحبت شد، گفت: چون امکان وصل آن به شبکه اصلی فاضلاب وجود ندارد، مقرر شد این قسمت لولهگذاری شود تا فاضلاب سرویسهای بهداشتی مسجد جامع، توسط خودروهای جمعآوری فاضلاب، تخلیه شود.
شهردار ادامه داد: در طول بازار به ازای هر 200 متر، یک مجموعه سرویس بهداشتی احداث شده است که شامل پشت صفه عزاخانه، مقابل مدرسه محمودیه، میدان توحید، میدان شهدا و پشت مسجد جامع است.
وی در خصوص جمعآوری کابلهای برق و مخابرات نیز گفت: بیش از 90 درصد کابلهای برق، توسط شرکت برق منطقهای جمعآوری شده است و امکان جمعآوری کابلهای مخابرات، به دلیل وجود مشکل برق و نویزی که برای خطوط تلفن ایجاد میشد، میسر نبود که از سوی شرکت مخابرات طرحی در این خصوص ارایه شد و مورد موافقت میراث فرهنگی قرار گرفت و قرار است ظرف 10 تا 15 روز آینده، این کابلها نیز جمعآوری شود.
سیفالهی یاد آور شد: جمعآوری کابلهای برق نیز بسیار اهمیت دارد، چرا که به دلیل وجود مغازههای پوشاک در مسیر بازار، با یک جرقه کوچک امکان بروز حادثه آتشسوزی در بازار وجود دارد.
وی افزود: البته با تلاش همکاران حوزه خدمات شهری و آتشنشانی شهرداری، در هر 100 متر از مسیر بازار یک شیر هیدراته نصب شده است تا در هنگام آتشسوزی، عملیات اطفای حریق با سرعت بیشتری انجام شود و به ورود خودروهای آتشنشان در بازار نیاز نباشد البته شهرداری نیز با تجهیز موتورسیکلت به وسایل آتش نشانی نیز برای ورود آتش نشانان به بازار تدابیری در این خصوص اندیشیده است.
نظر شما