به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی ظهر یک شنبه در جلسه مطالعه مفید و کتابخانه های شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: احداث و راه اندازی کتابخانه روستاهای بالای هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت در شهرستان نهاوند در حال انجام است که با پایان یافتن این مرحله، احداث کتابخانه در روستاهای بالای هزار نفر جمعیت در دستور کار قرار دارد.
عبدالملکی گفت: در سطح چهار بخش مرکزی، گیان، فیروزان و زرین دشت نهاوند ۱۶ روستای بالای هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت وجود دارد که از این تعداد پنج روستا دارای کتابخانه هستند و مراحل احداث کتابخانه در ۱۱ روستای دیگر در حال انجام است.
وی افزود: در بیشتر روستاهای بالای هزار نفر جمعیت حمام های قدیمی و مناسبی وجود دارد که اکنون تعطیل و بلااستفاده مانده اند و از این فضاها باید برای احداث و راه اندازی کتابخانه استفاده شود.
فرماندار شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه مردم روستاها بهدلیل کم برخوردار بودن از امکانات رفاهی علاقه بیشتری به کتابخوانی و مطالعه دارند و این امر ضرورت احداث کتابخانه در مناطق روستایی را بیشتر کرده است، عنوان کرد: استفاده از ظرفیتهای مردمی برای توسعه کتابخانه امری ضروری است.
امامعلی عبدالملکی با بیان اینکه پیشتر قرار بر این بود دهیاران و بخشداران مکان مناسبی برای احداث و راه اندازی کتابخانه پیدا کنند تا نهاد کتابخانه جهت ترمیم و تجهیز آنها آن اقدام کند، بیان داشت: تا کنون این امر روند و سرعت خوبی نداشته و بخشداران باید سرعت بیشتری به این کار دهند.
عبدالملکی اظهار داشت: برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و گسترش مؤلفه های فرهنگی در جامعه، باید به کتاب و کتابخوانی بیشتر توجه شود.
نظر شما