به گزارش خبرنگار مهر، شقایق حق جوی جوانمرد امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: اختراع باید واقعی و مبتنی بر نیاز جامعه باشد و یکی از مشکلات به تجاری نرسیدن برخی از اختراعات بر اساس نیاز جامعه نبودن است.
وی در مورد دیگر عوامل متاثر در این زمینه افزود: روند ثبت اختراعات در کشور باید عاقلانه تر و عالمانه تر باشد.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان با بیان اینکه باید جایی برای عرضه ایده وجود داشته باشد، تاکید کرد: بورس ایده مکانی است برای عرضه ایده ها و خلاقیت و اختراعات که در کشور لازم به نظر می رسد و جشنواره ها به واقع نوعی ایده ها را گلچین می کند.
وی با اشاره به اینکه بنیاد نخبگان در این زنجیره کار شناسایی و توانمندسازی اولیه را دارد، تصریح کرد: فقدان یک واسطه بین مخترع و صاحبان سرمایه از مواردی است که به مخترعین آسیب می رساند و بنیاد نخبگان می تواند این زمینه را فراهم آورد.
حق جوی جوانمرد اظهار داشت: وظایف این بنیاد جذب و شناسایی توانمندی نخبگان برای کمک رسانی آنها برای مسائل کشور است.
وی از فعالیت های بنیاد نخبگان استان اصفهان خدمت رسانی به بیش از یک هزار و ۲۰۰ نخبه استان اشاره و خاطر نشان کرد: هماهنگی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای خدمت رسانی به دانشگاهیان و نخبگان، تدوین و اجرای طرح توانمندسازی نخبگان با هدف افزایش ضریب موفقیت و کارآیی در فعالیت های فردی و تخصصی نخبگان است.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان از دیگر فعالیت های این بنیاد را اجرای طرح شهاب ( شناخت و هدایت استعدادهای برتر) ویژه دانش آموزان با استعداد برتر بیان داشت و ادامه داد: این بنیاد از ابتدا تا کنون کار خود را با تشکیل شورای اجرایی طرح شهاب و پژوهش هایی در این راستا سامان داده است.
وی تسهیلات مالی برای تکمیل اختراع و مستند سازی آن را سه تا پنج میلیون تومان و برای ثبت بین المللی اختراع و تاسیس شرکت دانش بنیان را ۲۰ میلیون تومان عنوان کرد.
نظر شما