به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا سالار، صبح دوشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در محل شهرداری میامی با بیان این مطلب که احداث پل عابر پیاده شهرک سلیمی در اختیار شهرداری نیست، گفت: شورای حمل و نقل و ترافیک شهرستان باید به برای احداث تنها پل عابر پیاده میامی اقدام کند و تنها می توان گفت مشکلات احداث این پل از سوی شهرداری و مسئولان ذیربط در حال پیگیری است.
وی با اشاره به انعقاد قرار داد با بخش خصوصی برای احداث این پل اظهار داشت: با وجود این که پل مذکور در اختیار شهرداری نیست، اما با رایزنی ها و پیگیری های لازم، شورای حمل و نقل و ترافیک شهرستان و همچنین اداره راه و ترابری میامی نسبت به ساخت این پل مجاب شده اند.
سالار افزود: مراحل جانمایی این پل طی شده است و امیدواریم در آینده نزدیک مراحل احداث این پل آغاز شود.
شهرک سلیمی خارج از محدوده خدماتی شهرداری میامی است
این مقام مسئول در پاسخ به شائبه ارسال انبوه پیامک از سوی شهرداری میامی مبنی بر احداث قریب الوقوع پل عابر پیاده شهرک سلیمی، ابراز داشت: موضوع ارسال پیامک از سوی روابط عمومی شهرداری میامی تنها به این انجام شد که مردم ساکن در آن منطقه بدانند شهرداری و شورای شهر میامی پیگیر انجام این طرح عمرانی هستند.
سالار شهرک سلیمی را خارج از محدوده خدماتی شهرداری میامی دانست و تصریح کرد: با وجود خارج بودن این منطقه از حوزه خدماتی شهرداری، همکاران ما پیگیر همه مشکلات و خدمات این منطقه از جمله احداث پل مذکور هستند.
وی ادامه داد: در خصوص برخی موارد مطرح شده مردمی مبنی بر انباشته شدن خاک و نخاله های ساختمانی در حوزه جاده عبوری و شهرک سلیمی نیز باید گفت این مشکلات به زودی با تلاش همکاران ما در شهرداری میامی رفع خواهد شد.
برنامه ریزی شهرداری برای تفکیک زباله ها از مبدا
شهردار میامی همچنین با بیان این مطلب که دفع زباله های شهری هنوز به صورت سنتی انجام می شود، تاکید کرد: این زباله مانند سال های گذشته در گودالی هفت متری واقع در منطقه کلاته اسد دفن می شوند که این امر قطعا با نقطه ایده آل مجموعه شهرداری میامی فاصله دارد.
سالار با اشاره به برنامه های آتی شهرداری در بحث تفکیک زباله از مبدا و دفع مکانیزه پسماند های شهری، اظهار داشت: تعدادی مخزن و سطل برای تفکیک زباله های تر و خشک تهیه شده که در آینده نه چندان دور این مخازن در مرکز و چند نقطه شهر نصب خواهند شد.
وی افزود: امیدواریم با کمک مردم بتوانیم نسبت به جداسازی و تفکیک زباله ها و پسماندهای شهری اقدامات موثری داشته باشیم.
مراکز درمانی موظف به دفع پسماندهای عفونی
این مقام مسئول در پاسخ به سوالی با موضوع نحوه دفع زباله های عفونی مراکز بهداشتی گفت: دفع پسماندهای عفونی توسط مراکز درمانی و درمانگاه ها انجام می شود و این مراکز درمانی تمامی پسماندهای عفونی خود را به شاهرود منتقل می کنند و در بیمارستان های این شهر مراحل دفع پسماندها انجام می گیرد.
سالار در خصوص شائبه دفن زباله ها در حیطه منابع آب شهری میامی ابراز داشت: شهرداری در خصوص تعیین مکان دفع زباله ها تصمیم گیرنده نیست و این امر توسط کمیسیون مدیریت پسماندهای شهری انجام می پذیرد.
وی افزود: این کمیسیون متشکل از کارشناسان فرمانداری، منابع طبیعی، بهداشت و اداره آبفا است و شهرداری تنها می تواند اماکنی را برای دفع زباله های شهری به این شورا پیشنهاد کند.
سالار با بیان این مطلب که مکان جدیدی برای دفن توسط شهرداری پیشنهاد شده است، اظهار داشت: چندی پیش قطعه زمینی در محدوده زیدر برای دفع زباله های شهری توسط شهرداری میامی به شورای مذکور پیشنهاد شد، اما مکان جدید مورد تصویب و تائید شورای مدیریت پسماند های شهری قرار نگرفت.
پارک آب مرجان میزبان زائران حرم رضوی است
شهردار میامی در پاسخ به سوالی با موضوع نحوه اسکان مسافران حرم رضوی، گفت: برای خدمات دهی مناسب به مسافران عبوری از شهر میامی بهبود وضعیت پارک آب مرجان میامی و همچنین ساخت رستوران و برخی زیر ساخت های دیگر در زمینی به وسعت چهار هزار متر مربع در حال پیگیری است.
سالار با اشاره به سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پارک تاکید کرد: این مجموعه تا کنون ۴۰ درصد پیرفت فیزیکی داشته است و مراحل فونداسیون و تعمیر سوئیت های موجود در دستور کار قرار دارند و به زودی شرایطی مهیا خواهد شد تا در محیطی مناسب پذیرای زوار امام رضا (ع) باشیم.
وی افزود: همچنین در خصوص ورود مسافران به داخل شهر باید گفت این مهم زمانی تحقق می یابد که میدان ورودی شهر احداث شود و شهرداری میامی نیز در پیبرد این هدف اقدامات عمرانی خوبی را مدنظر قرار داده که امیدواریم به زودی احداث میدان اصلی در ورودی شهر انجام بپذیرد.
نقش تفرجگاه های میامی در جذب گردشگر پر رنگتر می شود
این مقام مسئول با اشاره به مجموعه تفریحی سه چنار شهر، تصریح کرد: مراحل ساخت بلوار مهارت، با انجام خاکبرداری به طول دو کیلومتر و همچنین ساخت میدان در این بلوار در حال انجام است که این بلوار در میسر تپه شهدای گمنام، مجموعه تفریحی سه چنار و در نهایت مسیر جاده تندرستی می تواند محیطی مناسب برای اسکان مسافران و تفریح مردم باشد.
سالار با اشاره به لزوم بهبود وضعیت مبلمان شهری برای جذب گردشگران، ابراز داشت: شهر میامی تا کنون ورودی خاص و چشم گیری نداشته اما قرار است با همکاری اداره راه و ترابری کار زیباسازی ورودی و همچنین میادین شهر به انجام برشد که این امر در جذب مسافران بسیار موثر است.
وی ادامه داد: علاوه بر این اقدامات طراحی چند آبنما و یک مجموعه آبشار به منظور اسکان مسافران و تفرجگاه مردم در دستور کار قرار دارد؛ همچنین مراحل تکمیل مجموعه پارک جنگلی با وسعت ۲۰ هکتار و شش هزار اصله نهال از اسفند ماه سالجاری در قسمت ورودی وادی السلام انجام خواهد شد.
تفکیک آب شرب از آب مورد نیاز فضای سبز فعلا مقدور نیست
شهردار میامی در پاسخ به سوالی با موضوع تفکیک آب شرب و آب مورد نیاز فضای سبز نیز گفت: در جدا سازی این دو فعلا با موانعی روبرو هستیم اما سابقا فضای سبز شهری توسط چاه آب متعلق به شهرداری مشروب می شد که فعلا این چاه با وجود تملک شهرداری در اختیار اداره آب و فاضلاب شهرستان است.
سالار با اشاره به تهاتر منعقد شده بین شهرداری و آبفای میامی، ابراز داشت: چاه آب مذکور باید به شهرداری برگردانده شود اما متاسفانه این چاه در سالهای گذشته سهوا و به بهانه بدهی مالی در اختیار آبفار قرار گرفته است که این امر امکان تفکیک آب شرب از آب غیر شرب برای شهرداری را میسر نمی سازد.
وی ادامه داد: امروزه شهرداری میامی برای مشروب ساختن فضای سبز نیاز به چاه مذکور دارد و باید اذعان کرد که مجموعه شهرداری به دنبال برگرداندن تملک این چاه است البته در ادامه پیگیری های انجام شده، اداره آبفا ملزم به احداث چاه جدیدی برای استفاده فضای سبز شهرداری، در مدت دو سال شد که متاسفانه هنوز این امر تحقق نیافته است.
اختصاص ۱۵ میلیارد ریال بودجه به شهرداری میامی
این مقام مسئول بودجه سالجاری پیشنهادی شهرداری میامی را ۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از این مقدار تا کنون ۱۲ میلیارد ریال محقق شده است.
سالار، با تاکید بر خود گردان بودن شهرداری توسط درآمدزایی بخش های مختلف، ابراز داشت: تا کنون ۱۴ میلیارد ریال اعتبار صرف امور عمرانی شهر شده است، با نگاهی به این رقم در مقابل بودجه تخصیص یافته در می یابیم که شهرداری ۲۰۰ میلیون تومان بیشتر از سقف موجود صرف کرده است.
وی ادامه داد: شهرداری ها سازمان هایی خودگردان و به نوعی غیرانتفاعی هستند که باید برای صرف هزینه های جاری و عمرانی خود، از درون هزینه کنند که وضعیت کنونی بودجه و اعتبارات برای شهرداری میامی مشکلاتی را به همراه دارد.
تامین منابع مالی شهرداری میامی با کمک از زمین های زراعی منطقه
شهردار میامی با اشاره به طرح های درآمدزایی شهرداری، اظهار داشت: تنها منابع درآمدی شهرداری میامی جایگاه CNG و چند باب مغازه تجاری است اما برای تامین اعتبارات لازم برای بودجه های عمرانی، در سالجاری اقدام به خرید و بهره برداری از ۹ هکتار باغ میوه و ۱۰ هکتار زمین زراعی را در دستور کار قرار داده ایم.
سالار، فروش محصولات زمین زراعی را در امر کمک به تامین منابع مالی شهرداری بسیار موثر دانست و ابراز داشت: فروش محصولات از جمله هندوانه، خربزه و خیار کمک شایانی را به تامین بودجه کرد و کاشت درختان میوه در سالهای آینده می تواند به نوبه خود در موضوع درآمد زایی شهرداری موثر باشد.
تشریح اقدامات عمرانی شهرداری میامی
شهردار میامی، در تشریح اقدامات عمرانی شهرداری طی سالجاری، خاطرنشان کرد: تسطیح زمین منطقه ۳۷ واحدی مسکن مهر، اجرای ورودی جایگاه CNG، اجرای جدول بلوار مهارت به طول دو هزار و ۵۰۰ متر، زیر سازی و کاشت ۲۵۰ اصله درخت در محدوده این بلوار، احداث میدان بزرگ سه چنار و احداث دو چشمه سرویس بهداشتی در مرکز شهر از جمله اقدامات عمرانی شهرداری در سالجاری است.
سالار با اشاره به انجام لکه گیری های معابر شهری، تصریح کرد: به دلیل انجام فعالیت های عمرانی زیر ساخت هایی نظیر گاز و مخابرات، معابر شهری در برخی نقاط دچار مشکلات عدیده در بحث آسفالت شدند که خوشبختانه در سالجاری ۹۰ درصد لکه گیری های این خیابان ها به وسیله ۸۰۰ تن آسفالت انجام شده است.
وی افزود: همچنین ساخت اتاق ویژه تاکسیرانی با زیر بنای ۵۰ متر مربع، اجرای ۱۰۰ درصد مصوبات شورای ترافیک، تملک ۹۸ درصد از زمین های بافت تاریخی میامی در کوچه شهید نوروز پور، اصلاح انشعابات آب آشامیدنی شهرک صنعتی، بهبود وضعیت پل ورودی خیابان های مرکز شهر از جمله دیگر موارد اجرا شده توسط شهرداری میامی در سالجاری بوده است.
ایجاد معاونت فرهنگی در شهرداری میامی
این مقام مسئول با اشاره به راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی شهرداری میامی در قالب اقدامات فرهنگی گفت: معاونت فرهنگی تحت عنوان چارت سازمانی در شهرداری وجود ندارد اما با راه اندازی این واحد اقداماتی از قبیل تاسیس کلبه عالم در مرکز شهر، تهیه کتاب برای این مکان، توزیع کتاب در بین اصناف برای ترویج فرهنگ کتاب خوانی را در دستور کار قرار داده ایم.
سالار همچنین با تاکید بر اقدامت فرهنگی انجام شده توسط این واحد نظیر برگزاری کلاس های آموزشی ویژه جوانان، تصریح کرد: شهرداری های کنونی با شهرداری های سابق که تنها وظیفه شان جمع آوری زباله ها از سطح شهر بود تفاوت بسیاری دارند امروزه شهرداری ها در مسائل مختلفی از جمله موازین فرهنگی ورود پیدا می کنند.
وی ادامه داد: برای تحقق این مهم، واحد فرهنگی شهرداری میامی همچنین نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی از قبیل نرم افزار، تئاتر، موسیقی و ... سالن چند منظوره مدیریت بحران اقدام کرده تا جوانان بتوانند از امکانات آموزشی این مراکز نیز به خوبی استفاده کنند.
تکمیل طرح جامع شهر میامی طی یکماه آینده
شهردار میامی با اشاره به جمعیت چهار هزار و ۸۰۰ نفری این شهر گفت: طرح جامع شهری در حال انجام است و امیدواریم تا یک ماه آینده این طرح به انجام برسد.
سالار با اشاره به خدمات ارائه شده توسط شهرداری میامی در مناطق خارج از محدوده طرح جامع و تفضیلی شهر، ابراز داشت: برخی از مناطق مانند شهرک سلیمی، سه چنار و ... خارج از محدوده خدماتی شهرداری هستند اما به واسطه این امر که تپه شهدای گمنام و سه چنار تنها تفریح گاه شهری محسوب می شوند شهرداری نسبت به ارائه خدمات به این مناطق نیز اقدام کرده است.
وی در خاتمه ادامه داد: اجرای طرح هایی مانند آب مرجان، سه چنار، تپه شهدای گمنام و مسیر تندرستی، نقش عمده ای در جذب گردشگر و خدمات دهی به مسافران و زوار حرم رضوی دارند و به همین دلیل شهرداری میامی اجرای این طرح ها را جزء امور اصلی خود می داند.
نظر شما