عباس گیلکی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به شیوه نامه ساماندهی نیروی انسانی در مدارس استان، در کلیه مدارس متوسطه دوم، کلیه مدارس شاهد و مدارس خاص از جمله استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، مشاوره اختصاصی ارائه میشود.
وی گفت: به ازای هر ۱۵ نفر، هر مشاور یک ساعت در مدارس عادی فعالیت میکند.
رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش قم عنوان کرد: مشاوران با توجه به اینکه در مدارس ارتباط رویارویی با دانش آموزان دارند و هم از طریق کلاسهای درسی به برنامه ریزی تحصیلی و شغلی به دانش آموزان میپردازند.
وی با بیان اینکه بر مشاوره حضوری و ارتباط با دانش آموزان و در صورت نیاز ارتباط با اولیای آنها تاکید میشود، گفت: نزدیک به ۳۰۰ مشاور در مدارس استان قم به فعالیت میپردازند.
گیلکی گفت: در زمینه فعالیتهای مشاوره میتوان به برگزاری آزمونهای مشاورهای ویژه دانش آموزان سال اول متوسطه اشاره کرد که این آزمونها در ماههای آذر تا اسفند به استثنای دی ماه به دلیل برگزاری آزمونهای درسی دانش آموزان برگزار میشود.
وی ادامه داد: آزمونها عبارت از آزمون استرانگ شغلی که آزمونی تشخیصی در زمینه رغبتهای تحصیلی و شغلی است، آزمون استعداد که آزمون تشخیصی در راستای توانمندیهای هوشی و ظرفیتهای ذهنی دانش آموزان در زمینههای مختلف است و همچنین آزمون سلامت روانی - اجتماعی دانش آموزان که آزمون وضعیت روانی دانش آموزان را بررسی میکند، میشود.
رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: آنچه مسلم است اینکه آزمونها و سایر فعالیتهای مشاورهای در مدارس، با هدف هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت و سوی رشتههای تحصیلی است تا بتوانند در آن رشته مراحل و مدارج موفقیت را طی کنند.
نظر شما