به گزارش خبرنگار مهر، محسن جلالی پور در حاشیه بیستمین دوره نمایشگاه بین المللی الکامپ تهران با اشاره به برگزاری 6 روزه این نمایشگاه و حمایت هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: دغدغه اصلی اتاق بازرگانی برای برگزاری نمایشگاه الکامپ ایجاد اشتغال است؛ در حال حاضر فارغ التحصیلان دهه شصت و هفتاد بعد از فارغ التحصیلی نیاز به بازار کار دارند که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با وجود نیرو های مجرب و با استعداد و تحریم های موجود در کشور فضا و بازار کار بسیار است.
وی با بیان اینکه تحریم های موجود اجازه نداده سرمایه گذاری مناسبی توسط دولت در این زمینه صورت گیرد اظهار داشت: کشور هند الگوی خوبی در زمینه رشد و پیشرفت در زمینه فناوری اطلاعات است که توانسته با سرمایه گذاری مناسب فعالیت های گسترده ای در زمینه نرم افزار و سخت افزار انجام دهد.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی با بیان اینکه در بخش های مختلف صنعت با 300 میلیون یورو سرمایه گذاری در کنار دغدغه های زیست محیطی برای 300 نفر ایجاد شغل می شود گفت: مزیت فناوری اطلاعات این است که دغدغه ای از بابت آسیب به محیط زیست وجود ندارد و با سرمایه کمتر می توان بازار کار بیشتری را فراهم کرد.
جلالی پور با انتقاد از وزیر ارتباطات که در شروع کارش از مشارکت این سازمان در فضای فناوری اطلاعات سخن گفته بود اما در عمل این موضوع را محقق نکرد، افزود: امروزه قدرت کشورها به توسعه در بخش های نرم افزاری و سخت افزاری این حوزه است که این موضوع یکی از دغدغه های اتاق بازرگانی نیز است.
عضو هیات ریسه اتاق بازرگانی با بیان اینکه امید است بعد از برداشته شدن تحریم ها دولت سرمایه گذاری قابل توجهی در این حوزه انجام دهد اظهار داشت: اکنون باید فناوری اطلاعات در تمامی بخش ها از جمله امنیتی، درمان، حمل و نقل، اقتصادی و بانکداری حضور پر رنگ داشته باشد.
جلالی پور در پایان با بیان اینکه از نظر استعدادی استیو جابز های زیادی در ایران وجود دارد گفت: در کشور ما از نظر نیروی انسانی و استعداد سرمایه های زیادی و جود دارد که دولت باید از نظر اقتصادی و حمایتی به آنها کمک کند تا بتوانند این صنعت رشد و نمو پیدا کند.
بیستمین جشنواره الکامپ از 16 تا 19 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.
نظر شما