مدير گروه بيماريهاي مركز بهداشت استان خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد ، اظهار داشت: بيماران قلبي و عروقي ، ريوي ، كليوي و مبتلايان به ديابت و همچنين كودكان تحت درمان با آسپرين به دليل ضعف جسماني زودتر از ساير افراد به آنفلوآنزاي مرغي مبتلا مي شوند .
امرالله يوسف نژاد افزود : ابتلا به اين بيماري براي زنان باردار به خصوص در سه ماهه دوم و سوم دوران حاملگي بسيار خطرناك بوده و نيازمند مراقبت هاي ويژه است .
وي ، آنفلوآنزاي مرغي را يك بيماري ويروسي دانست و تصريح كرد : آنفلوآنزا داراي سه تيپ A.B.C است كه تيپ A آن علاوه بر ايجاد بيماري طيور ساير حيوانات از جمله خوك و اسب را مبتلا مي كند .
استاد دانشگاه علوم پزشكي افزود : اين بيماري از طريق ترشحات حلق و بيني ، ذرات تنفسي در هنگام عطسه و سرفه و قرار گرفتن در محيط هايي كه افراد مبتلا در آن حضور دارند ، منتقل مي شود .
وي بيان كرد : اين بيماري با رعايت بهداشت فردي پيشگيري مي شود و همچنين شستشوي دستها مخصوصا بعد سرفه در پيشگيري به ابتلا به اين بيماري بسيار موثر است .
يوسف نژاد با بيان اين مطلب كه ويروس بيماري مذكور با حرارت از بين خواهد رفت ، خاطر نشان ساخت : در زمان شيوع بيماري بايد از مصرف گوشت و تخم مرغ آلوده به صورت خام خودداري نمود.
نظر شما