محسن انصاری در حاشیه سفر یک روزه به استان قزوین برای معرفی سرپرست جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در گفتگوی اختصاصی با
خبرنگار مهر اظهارداشت: برای این که آثار ارزشمند شهدا ثبت و ضبط شود و به عنوان گنجینه ای ارزشمند برای استفاده نسل های اینده در اختیار باشد تمامی وصیت نانمه های شهدا و دست نوشته های آنها را به صورت کتاب چاپ و منتشر خواهیم کرد.
چاپ ۳۰ جلد وصیت نامه شهدا
قائم مقام بنیاد شهید و امورایثارگران کشور یادآورشد: در حال حاضر ۱۳ جلد کتاب از وصیت نامه شهدا چاپ شده و ۱۷ جلد در دست تدوین است و
درصددیم چاپ این کتب را به استانها بسپاریم تا کار با کیفیت و محتوای غنی تر و سرعت بیشتری عملیاتی شود.
انصاری بیان کرد: در مجموع پیش بینی کرده ایم ۵۰۰ جلد کتاب از وصیت نامه شهدا را منتشر کنیم تا به عنوان اثری ماندگار در جامعه باقی بماند
و مورد استفاده نسل های فعلی و آینده نیز قرار گیرد.
این مسئول گفت: جمع آوری آثار مربوط به ایثارگران از دیگر برنامه های بنیاد شهید است که که تاکنون هفت میلیون و ۵۰۰ هزار سند ایثارگران بهذ صورت دیجیتال درآمده و در اینترانت بنیاد شهید قرار گرفته تا در اختیار محققان و نویسندگان و علاقمندان قرار گیرد.
قائم مقام بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور یادآورشد: در بانک اطلاعاتی بیناد شهید کلیه اسناد، فیلم و نوارهای صوتی دفاع مقدس و شهدا به دیجیتال تبدیل شده و نگهداری می شود وبه عنوان اسنادی ارزشمند قابل استفاده است.
انصاری تصریح کرد: برای شناخت بیشتر شهدا دو کار مهم در آینده در دستور کار قرار گرفته که برای هر استان "فرهنگ اعلام" چاپ شده تا شهدای والا مقام به ایندگان معرفی شوند که برای هر شهید ۲۰ آیتم پیش بینی شده و همه نوع اطلاعات شهدا اعم از مشخصات فردی، محل شهادت، محل دفن و سایر موارد ثبت شده تا آیندگان بتوانند ارتباط لازم را با شهدا برقرار کنند.
۱۹ هزار کلزار شهدا ساماندهی می شود
وی افزود: کار دیگر که شاید فیزیکی باشد و غیر فرهنگی تلقی شود ساماندهی و مناسب سازی گلزار شهداست که با جدیت در حال اجراست.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: در حال حاضر ۱۹ هزار گلزار شهید در سراسر کشور در مناطق شهری و روستایی داریم که ۶۵ درصد آنها سازماندهی شده و ماقی نیز با تامین اعتبار ساماندهی می شود.
انصاری گفت: در سالهای گذشته ساماندهی هر مزار شهید حدود یک میلیون تومان هزینه لازم داشت که در سال جاری این میزان تا چهار میلیون تومان افزایش یافته که تکمیل ساماندهی مزارهای نیمه تمام در اولویت قرار دارد.
وی بیان کرد: خوشبختانه در استان قزوین ۱۰۰ درصد ساماندهی گلزار شهدا صورت گرفته است.
سالانه ۵۰۰ هزار دیدار با خانواده شهدا صورت می گیرد
این مسئول دیدار با خانواده شهدا را از کارهای ارزشی برای تکریم خانواده شهدا دانست و اظهارداشت: طرح سپاس با هدف تکریم خانواده شهدا اجرایی شده و بر اساس آن سالانه ۵۰۰ هزار دیدار با خانواده شهدا توسط گروههای مختلف مردم، مسئولان و مدیران صورت می گیرد که نقش مهمی در تقویت باورهای دینی در میان مردم داشته است.
وی یادآورشد: در این دیدارها که مدیران ارشد استانی نیز حضور می یابند تلاش می کنیم مشکلات و دغدغه های خانواده ها مطرح شود تا بتوانیم در محل برای رفع آنها اقدام کنیم تا دین خود را به این خانواده ها ادا کنیم.
ترویج فرهنگ شهادت راه برون رفت از مشکلات فرهنگی
انصاری ترویج فرهنگ شهادت در جامعه را تنها راه برون رفت از مشکلات فرهنگی دانست و اظهارداشت: برای حل مشکلات اقتصادی هم باید اقتصاد
مقاومتی را اجرایی کنیم تا بتوانیم در برابر تحریم و تهدید دشمن مقاومت کنیم و آسیب نبینیم.
نظر شما