۱۸ آذر ۱۳۹۳، ۲۱:۰۸

موسی نژاد:

۱۱ هزارطرح اشتغالزایی درکردستان تحت پوشش سامانه نظارت هوشمند قرار دارد

۱۱ هزارطرح اشتغالزایی درکردستان تحت پوشش سامانه نظارت هوشمند قرار دارد

سنندج - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان عنوان کرد: ۱۱ هزار طرح اشتغالزایی کمیته امداد استان تحت پوشش سامانه نظارت هوشمند قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، قنبر موسی نژاد شامگاه سه شنبه در جلسه هم اندیشی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با مدیران امور شعب بانک های استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: سامانه نظارت هوشمند برای نخستین بار توسط پرسنل حوزه اشتغال کمیته امداد امام کردستان طراحی شده و اکنون به عنوان طرحی ملی مورد پذیرش قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: این سامانه توسط معاون اول رئیس جمهور در جشن اشتغال مددجویان کمیته امداد امام(ره) افتتاح شد و تاکنون در سه استان کشور به اجرا درآمده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر بر ۱۷ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی کمیته امداد در استان نظارت می شود که از این تعداد ۱۱ هزار طرح تحت پوشش سامانه نظارت هوشمند قرار گرفته است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸ هزار مورد از طرح های اشتغالزایی بازدید کرده ایم.

موسی نژاد اظهارداشت: ۱۰ هزار مستمری بگیر کمیته امداد استان در سال گذشته از محل تسهیلات پرداختی به آنها و انجام طرح های اشتغالزایی خودکفا شدند.

وی با اشاره به اینکه از محل بودجه سال ۹۳، ۶۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار قرض الحسنه برای استان تعیین شده است، گفت: سهم بانک های دولتی استان از این مبلغ ۵۰ میلیارد تومان است که ۶۵ درصد آن اختصاص یافته و توزیع شهرستانی آن صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اجرای ۵ هزار طرح خودکفایی در استان هدف گذاری شده است که از محل منابع بانکی و صندوق توسعه ملی یک هزار و ۴۰۰ طرح آن تاکنون انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان بیان کرد: در حال حاضر ۳ هزار پرونده مددجویان در بانک های استان وجود دارد و به محض توزیع شهرستانی اعتبارات از سوی بانک های استان سایر پرونده های موجود در کمیته امداد هم به بانک ها برای دریافت تسهیلات ارسال می شود.

موسی نژاد با اشاره به اینکه ۱۲۴ شعبه ازبانک های مختلف کردستان پرونده های کمیته امداد را پذیرش می کنند، گفت: میانگین مبلغ تسهیلات پرداختی در مناطق روستایی ۱۲۱ میلیون ریال و در مناطق شهری ۱۰۳ میلیون ریال بوده است.

وی عنوان کرد: میانگین روزهای انتظار پرونده ها از زمان ارجاع به بانک تا زمان دریافت تسهیلات در شهرستان بانه ۱۰۲ روز، در بیجار ۸۶ روز، سقز ۹۰ روز، قروه ۱۰۱ روز، سنندج ۹۶ روز بوده است.

 

 

 

 

 

کد خبر 2439748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha