۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۰۵

فيروزي:

پژوهش پیشگام برنامه ریزی و تصمیم گیری منطقی و اصولي است

پژوهش پیشگام برنامه ریزی و تصمیم گیری منطقی و اصولي است

سنندج - معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان گفت: توجه به امر پژوهش پیشگام در برنامه ریزی و تصمیم گیری منطقی و اصولي است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فیروزی ظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان كردستان اظهار داشت: فرایند توسعه بدون پژوهش کار غیر ممکنی است.

وی افزود: با وجود منابع و ظرفیت های که داریم در بحث توسعه وضعیت مطلوبی نداریم  و از امکانات خدادادی به دلیل عدم پژوهش های متناسب با نیاز استان استفاده بهینه نشده است.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان بیان کرد: متاسفانه مسائل بومی موضوع پژوهش های موجود در کردستان قرار نمی گیرد و این مساله یک خلاء است، لذا انتخاب موضوعات بومی توسط پژوهشگران برای توسعه منطقه امری ضروری است.

فیروزی یادآور شد: همچنین خلاء تشکیلاتی یکی دیگر از مشکلات حوزه پژوهش در استان است و نبود تشکیلاتی برای حضور پژوهشگران در کنار هم و بحث و گفت و گو در باره مباحث مختلف باعث موازی کاری و هدر رفت منابع در این حوزه شده است.

وی ادامه داد: پژوهش امری ضروری و مهم در هر جامعه ای است و محققان باید در راستای تحقیق ها و پژوهش های نو گام های اساسی را بردارند.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان گفت: پژوهشگران و محققان باید در انتخاب موضوعات حساسیت به خرج دهند و پرهیز از پژوهش های تکرای می تواند در ارتقاء جایگاه پژوهش نقش بسزایی داشته باشد.

فیروزی اظهار داشت: متاسفانه امروزه مدیران در بخش های دولتی و غیر دولتی خیلی به دستاوردهای پژوهشی باور ندارند و در عمل به پژوهش تکیه نمی کنند و این مشکل جدی است که باید با فرهنگ سازی مناسب آن را حل کرد.

وی افزود: تقاضای جدی در بین مدیران وجود ندارد برای پژوهش و تا این مسئله مهم برایش چاره اندیشی نشود انتظار رسیدن به دستاورد های پژوهشی برای زندگی بهتر محقق نمی شود.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان بیان کرد: مدیریت علمی باید محقق شود و مدیریت علمی یعنی این که یک تفکر مبتنی بر حقیقت و عمل باشد و هنوز با مدیریت علمی فاصله داریم.

فیروزی یادآور شد: در کلان پژوهشگران در حاشیه هستند و به آنها بهایی داده نمی شود و متاسفانه همین امر باعث می شود پژوهشگران به کار دیگری روی آورند.

وی ادامه داد: در حال حاضر جمع آوری داده های میدانی برای پژوهشگران بسیار سخت شده و این امر مانعی برای پژوهش شده و بسیاری از کشورهای پیشرو در حوزه پژوهش این مشکل را حل کرده اند.

معاون مدیریت و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان گفت: از نهادهای دولتی از جمله دانشگاه ها انتظار می رود در راستای گسترش مدیریت علمی تلاش کرده و پژوهشگران را در زمینه منابع اعتباری حمایت و راه را برای فعالیت محققین توانمند هموار کنند.

فیروزی در پايان اظهار داشت: رسانه ها نیز در راستای رفع مشکلات حوزه پژوهش در استان مسوولیت هایی را برعهده دارند و می توانند کارهای پژوهشی و مدیریت پژوهش را نقد کنند، بدون شک نقدهای منصفانه رسانه ها حرکت آفرین است.

کد خبر 2441386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha