به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید حسن خمینی عصر پنجشنبه در آیین سومین سالگرد درگذشت امام جمعه فقید رفسنجان با ابراز خوشحالی از حضور در جمع مردم رفسنجان اظهار داشت: یکی از داشته های بزرگ انقلاب، محبت مردم به امام و همراهی با ایشان بود که دشمنان سعی می کنند این را مورد هدف قرار دهند؛ زیرا می دانند اگر به هدف برسد، انقلاب را مورد هدف قرار داده اند.
وی با گرامیداشت یاد مرحوم آیت الله هاشمیان امام جمعه فقید رفسنجان، افزود: مرحوم آیت الله هاشمیان با امام (ره) در راه انقلاب پیوند بست و تا آخر در این راه پایدار ماند و مردم رفسنجان و حتی ایران یاد او را باید همراه گرامی بدارند.
حجتالاسلام خمینی با اشاره به خیانتهای صورت گرفته در تاریخ اسلام عنوان کرد: تنها 50 سال بعد از رحلت پیامبر (ص) فرزندان پیامبر را در یک بیابان سر بریدند؛ چه اتفاقی افتاد که پیامبری که نمی گذاشتند آب وضویش به زمین بیفتد، بعد از 50 سال فرزاندنش را سر می برند.
یادگار امام راحل (ره) با طرح یک سوال ادامه داد: امروز در شهر شما فرزند کوچکی آمده و مردم اینگونه ابراز محبت می کنند اما چه اتفاقی افتاده بود که پیامبر (ص) با آن جایگاهش و با توجه به اینکه اعراب را از منجلاب به اوج رساند فرزندانش را آن گونه در صحرای کربلا به شهادت رساندند.
وی با بیان اینکه کربلا یک نقطه از جغرافیا و یک نقطه از تاریخ نیست، ممکن است کربلا هر آن و هرجا باشد، افزود: ظهر عاشورا آن جمعیت در مقابل امام حسین (ع) ایستادند و نماز خواندند و در نماز به پیامبر صلوات فرستادند و بعد از دو ساعت فرزند او را شهید کردند.
حجتالاسلام خمینی تصریح کرد: رفع کدورت شخصی نیست و باید از بن در جامعه کدورت ها را ریشه کن کرد و باید تلاش کنیم کینه ها برداشته شود.
کینه زمینه ساز فروپاشی اجتماعی
وی با اشاره به روایتی از معصوم (ع) مبنی بر اینکه "کسی که در از بین بردن ناراحتی و کدورت پیشقدم شود، برتر است"، بیان داشت: در جامعه اسلامی اگر کسی از کسی کینه داشته باشد، رفاقت از بین می رود و رفاقت که برداشته شود، آغاز فروپاشی اجتماعی است.
نوه رهبر کبیر انقلاب (ره) با مطرح کردن این سئوال که چه اتفاقی می فتد که فرزند پیامبر (ص) را سر می برند؟ تصریح کرد: کوفه تکرار شدنی است و ممکن است کربلا تکرار شود و ما هرچه داریم از امام حسین (ع) و خاندان ایشان داریم.
وی تصریح کرد: امام حسین (ع) هادی جامعه است و در روز عاشورا دلش به حال کوفیان و شامیان بیشتر می سوخت.
حجتالاسلام خمینی ابراز داشت: پیامبر (ص) نیز نسبت به امت همواره دلسوز بوده و آنها را نفرین نکرده است و آیه قرآن نیز درباره ایشان است که "اگر ذره ای تندی در تو بود، مردم رهایت می کردند".
وی با بیان این نکته که بعد از پیامبر (ص) جامعه دچار فساد سیاسی و قدرت از جای خود منحرف شد، افزود: این قابل حل بود، اما زمانی که جامعه دچار فساد اقتصادی شد و شکم ها آمیخته از حرام شد و درون مایه های صداقت در جامعه از بین رفت، فرهنگ، جامعه و سیاست از بین رفت.
یادگار امام راحل (ره)عنوان کرد: یک توهین به امام بزرگوار، جامعه ایران را منفجر کرد و 9 دی را رقم زد، اما چه شد که سر امام حسین (ع) را بریدند و آب از آب تکان نخورد.
وی با اشاره به حضور پرشور مردم رفسنجان در مراسم بزرگداشت حجت الاسلام هاشمیان تصریح کرد: مردم کشور ما به یک اشاره امام (ره) جوانان خود را پرپر کردند و عکس یک دختر شهید قلب امام را به لرزه در می آورد.
یادگار امام راحل (ره) با اشاره به شاهکارهای سیاسی امام راحل (ره) تصریح کرد: در زمان بمباران کشور و روزهای آغاز جنگ ایشان با یک جمله که "دیوانه ای سنگ انداخته، می روند او را تخریب می کنند"، چنان آرامشی به جامعه دواندند و در حالی که نیروهای مردمی آموزش ندیده بودند و ساماندهی خاصی وجود نداشت، آرامشی بر جامعه مستولی شد که مردم ایران با حضور خود در جبهه ها طوفان به پا کردند.
امنیت عراق را فرزندان سرزمین ما تعیین می کنند
وی افزود: اینکه امروز مردم با آرامش به کربلا قدم می گذارند، حاصل خون شهدای شما مردم است و می بینیم که آن دیوانه ها امروز کجایند و ما کجاییم؟ امروز امنیت عراق را فرزندان سرزمین ما تعیین می کنند و یکی دو روزی پیش و پس شد.
نوه امام خمینی(ره) با بیان اینکه اربعین، تذکار سیدالشهداست و امام حسین (ع) پرچم بلند مبارزه با فساد است، گفت: جامعه ای که فساد در آن باشد و اگر کسانی که باید زنگ هشدار در مقابل فساد باشند، به هر علت لب فرو می بنندند، فاجعه است.
وی تأکید کرد: فساد اخلاقی فرع فساد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است.
سیدحسن خمینی با اشاره به اینکه قیام امام حسین برای اصلاح امت جدش بود، تصریح کرد: سئوال این است که نمی شد امام حسین (ع) اصلاح را به گونه دیگری پیش می برد؟ جواب منفی است، زیرا جامعه خفته را خون حسینی باید بیدار کند.
وی افزود: بعضی وقت ها برای کار بزرگ باید هزینه بزرگ داد و بعد از عاشورا جامعه اسلامی نهیب می خورد و از درون متوجه می شود که یک جای قضیه مشکل دارد و جامعه اسلامی به این تنبه می رسد که یک بیماری وجود دارد و باید آن را درمان و اصلاح کرد.
سید حسن خمینی ابراز داشت: خون امام حسین(ع) و شهادت ایشان تلنگر به جامعه اسلامی نیست بلکه یک انفجار در درون جامعه اسلامی است.
جامعه محتاج تذکار سیدالشهدا است نه خون سیدالشهدا
وی افزود: پیام دیگر عاشورا این است که مراقب باشیم که اصلاح جامعه محتاج خون سیدالشهدا نباشد و جامعه باید محتاج تذکار سیدالشهدا و تذکر باشد.
حجت الاسلام خمینی با تاکید بر اینکه امروز باید همه در جامعه خودمان مراقب باشیم، گفت: بیان دردها بعضا شجاعت می خواهد و باید شجاعت داشته باشیم.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر که همه فلسفه قیام سیدالشهداست، نباید تنها به چند امر کوچک و چند گناه ظاهری محدود شود. باید مراقب شکم های پر از حرام بود که همه پیام عاشورا در همین جمله امام خلاصه می شود.
لزوم جلوگیری از جریانات فاسد اقتصادی
نوه امام خمینی (ره) اظهار کرد: باید نسبت به جریان فاسد اقتصادی در هر جا که هست حساسیت داشته باشیم و تعبیر مقام معظم رهبری تعبییری درست و نکته کاملی است .
خمینی تصریح کرد: یکی از لوازم امر به معروف و نهی از منکر، آزادی کسانی است که در این مقام هستند، آزادی رسانه ها و تریبوندارها است که باید بتوانند درد را فریاد کنند.
یادگار امام خمینی (ره) اظهار داشت: بزرگ ترین راه نجات یک جامعه از فساد این است که جامعه خودش را کنترل کند و آحاد جامعه نسبت به مشکلات آن جامعه حساس باشند و طبیعتا ابزارهایی لازم دارند.
وی با اشاره به اینکه پیام سیدالشهدا(ع) به همه ما این است که مراقب جامعه خود باشیم، افزود: امام بزرگوار آمد دین را به مردم عرضه داشت و جامعه را با دین آشتی داد و شهدای ما پرورش یافته مکتب خمینی هستند و شهیدان لشکر 41 ثارالله همه فرزندان امام هستند که به شهدات رسیده اند.
سیدحسن خمینی گفت: امام با فرزندان خود میراثی را برای ما گذاشت و امروز همین حادثه بزرگ پیاده روی چند میلیونی به سمت مضجع مطهر سیدالشهدا(ع) میراث فرزندان شما مردم است.
وی بیان کرد: همه ما نسبت به حفظ میراث امام مسئول هستیم و این مسئولیت بیش از هر چیز شجاعت لازم دارد و نباید چشممان را بر زشتی ها ببندیم و اگر جایی انباشت نامشروع ثروت و قدرت است، اعلام کنیم و الّا کربلایی در پیش داریم.
وی در پایان یاد و خاطر امام جمعه فقید رفسنجان را گرامی داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن خمینی قبل از شرکت در مراسم سومین سالگرد مرحوم هاشمیان، با حضور در گلزار شهدای رفسنجان به مقام شامخ شهدا ادای احترام و بر سر مزار مرحوم هاشمیان فاتحه قرائت کرد.
نظر شما