به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید که صبح یکشنبه برگزار شد، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیرکل نوسازی و مدارس، مدیرعامل بانک ملی، مدیرکل امور عشایر، فرمانده سپاه عشایر، معاون پرورشی آموزش و پرورش استان، مدیرکل امور بانوان استان هم حضور داشتند.
آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در این بازدید از خوابگاهها، کلاسهای آموزشی، سلف سرویس، نمازخانه وسایر بخش ها دیدن کرد و در جریان مشکلات این خوابگاهها قرار گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان در این بازدید با تاکید بر رفع مشکلات این خوابگاهها و مدارس عشایری استان گفت: فرزندان عشایر از استعدادهای کم نظیری برخوردار هستند و بسیار از اطبا، معلمان و مهندسان مطرح در کشور، شاگردان همین مدارس عشایری بوده اند.
وی افزود: دانش آموز عشایری وقتش را به بطالت نمی گذراند و برای موفقیت دست از تلاش بر نمی دارد.
آیت الله ملک حسینی خطاب به دانش آموزان عشایری تاکید کرد: آینده استان با تلاش امروز شما روشن می شود.
وی بر رعایت عدالت در ارائه امکانات و تجهیزات آموزشی به مدارس عشایری تاکید کرد و اظهار داشت: رفع نیازهای سخت افزاری برای حیطه آموزش در عشایر ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان همچنین در جمع دانش آموزان دختر خوابگاه عشایری با اشاره به نقش مادران در جامعه گفت: آینده هر جامعه در دست مادران آن جامعه است زیرا بچه ها خروجی تربیت مادران هستند.
وی تصریح کرد: جامعه در پرتو مردان و زنان متعالی، تعالی پیدا خواهد کرد.
193 مدرسه عشایری در استان وجود دارد
همچنین مدیر آموزش و پرورش عشایر استان در این دیدار گفت: 193 مدرسه عشایری با 344 کلاس درس در این استان وجود دارد که سه هزار و 517 دانش آموز عشایری در آن مشغول به تحصیل هستند.
اسماعیل رضایی نیک افزود: از این تعداد دو هزار و 200 دانش آموز در مقطع تحصیلی ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
وی بیان کرد: 819 دانش آموز در مقطع متوسطه اول و 421 دانش آموز هم در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیل هستند.
رضایی نیک بیان داشت: برای اولین بار دو رشته فنی و حرفه ای حسابداری و کامپیوتر در مدارس عشایری استان دایر شده است.
وی برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای را نیاز مهم عشایر دانست و گفت: تلاش خواهیم کرد در سال آینده این رشته ها را افزایش دهیم.
مدیر آموزش و پرورش عشایر استان در ادامه به مشکل کمبود فضای فیزیکی مدارس شبانه روزی عشایر استان اشاره کرد و گفت: به دلیل این مشکل امسال نتوانستیم تعدادی از دانش آموزان عشایری متقاضی را پذیرش کنیم باوجود اینکه حتی کلاسها را به خوابگاه تبدیل کرده ایم.
این مسئول همچنین گفت: ایجاد دو مرکز شبانه روزی راهنمایی در استان برای دانش آموزان عشایری ضروری است.
وی در ادامه به استعداد کم نظیر دانش آموزان عشایری اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 76 دانش آموز عشایری در دانشگاههای دولتی پذیرفته شدند در حالی که در هیچ کلاس خصوص شرکت نکردند.
رضایی نیک کل قبولی فرزندان عشایر را 79 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: از این تعداد سه نفر رتبه زیر هزار داشتند.
وی همچنین از هوشمندسازی چهار مدرسه عشایری خبرداد و افزود: این مدارس به امکانات جدید آموزشی تجهیز شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه این دیدار، با حضور آیت الله ملک حسینی و مدیران استانی مشکلات مدارس عشایری استان بررسی شد و مصوباتی نیز برای رفع این مشکلات به تصویب رسید.
همچنین در این دیدار، دانش آموزان عشایری به اجرای سرود، دکلمه، حرکات نمایشی ورزشی و ... پرداختند و هدایایی نیز از سوی مسئولین به دانش آموزان اهدا شد.
نظر شما