۲۵ آذر ۱۳۹۳، ۹:۴۶

نخستین مرکز فناوری نانو شمال غرب کشور در تاکستان راه اندازی شد

نخستین مرکز فناوری نانو شمال غرب کشور در تاکستان راه اندازی شد

قزوین- نخستین مرکز فناوری نانو شمال غرب کشور در دانشگاه آزاد واحد تاکستان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت هفته پژوهش نخستین مرکز فناوری نانو در سطح استان قزوین و همچنین در شمال غرب کشور عصر دوشنبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان افتتاح شد.

نوین‌روز رئیس مرکز فناوری نانو این دانشگاه در این خصوص با اشاره به ایجاد سه آزمایشگاه برای این مرکز اظهار کرد: در مرکز فناوری نانو دانشگاه آزاد تاکستان سه آزمایشگاه در نظر گرفته شده است که یکی از آن‌ها آزمایشگاه تهیه نمونه و دو آزمایشگاه دیگر برای مطالعه نمونه‌های به دست آمده و خصوصیت‌یابی به کار می‌رود.

وی در خصوص چگونگی و رشته‌های فعالیتی این مرکز بیان کرد: مرکز فناوری نانو دانشگاه آزاد تاکستان برای تحقیقات دانشجویان رشته‌های کشاورزی، مکانیک سیالات، مهندسی مواد، فیزیک و شیمی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و در زمینه نانوهای کاربردی و طرح‌های کاربردی است.

مدرس فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با تأکید بر لزوم هم‌گرا کردن فعالیت‌های پژوهشی رشته‌های مختلف با یکدیگر ادامه داد: با هم‌گرا کردن تحقیقات در رشته‌های مختلف و همچنین کار تیمی دانشجویان این رشته‌ها می‌توان به نتایج خوبی در این راستا دست یافت و استان را به قطب علمی کشور در این زمینه تبدیل کرد.

حصول ۸.۱ درصد مقالات ISI کشور به ابتکار دانشگاه آزاد تاکستان

به مناسبت هفته پژوهش مراسم بزرگداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با حضور محمد بهرام‌زاده رئیس این واحد، هیئت رئیسه، استادان برتر پژوهشگر واحد و جمعی زیادی از دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم بهرام‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری با اشاره به چشم‌انداز ۱۴۰۴ که سند ۲۰ ساله توسعه نظام است توجه ویژه به امر پژوهش را به صورت مکرر توصیه فرموده‌اند افزود: بخش‌هایی از این چشم‌انداز طی این مسیر محقق شده است و برخی مغفول مانده که دلیل اصلی آن، تفاوت بین دو نوع از پژوهش‌ها یعنی پژوهش عرضه‌محور و تقاضامحور در کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با اشاره به گسیختگی جدی در ارتباط متقابل بین دانشگاه، صنعت و خدمات عنوان کرد: محدودیت در درآمد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور موجب فعالیت این شرکت‌ها تنها در سه حوزه صنعت خودرو، خدمات و مصالح ساختمانی و صنایع غذایی شده که این تنها برطرف‌کننده برخی نیازهای کشور است.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که کشور ما تنها در زمینه کشاورزی توانایی تولید مواد غذایی برای ۲۰۰ میلیون نفر را دارد اما واردکننده اصلی اقلام محصولات کشاورزی از کشورهای دیگر است که این محصول همان نبود ارتباط بین نهادهای متولی در امر پژوهش و تولید در کشور است.

بهرام‌زاده فعالیت‌های پژوهشی در واحد را قوی دانست و با اشاره به شمار مقالات علمی جمهوری اسلامی ایران در پایگاه استنادی جهان اسلام یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان به واسطه ابتکار برگزاری همایش‌های علمی رتبه نخست را در زمینه تولید علم کشور در سال گذشته با ۸.۱ درصد دارا بوده است و این موضوع نشان از توانایی کشور در زمینه پژوهش دارد.

کد خبر 2444151

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha