به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی جعفرزاده ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات صنعت فرش در استان گیلان افزود: این صنعت از مزیت های مهم سرمایه گذاری در استان است.
وی همچنین اظهارداشت: فرش يكی از عمده ترين صنايع دستی کشور به ویژه گیلان به شمار می آيد و از گذشته های دور همواره در صدر سبد كالاهای صادراتی غيرنفتی ايران جای داشته است.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: فرش از نقش مهم و قابل توجهی از منظر اقتصادی و معيشتی برخوردار بوده به نوبه خود جايگاه ويژه ای در اقتصاد برخی خانوارها ايفا می كند.
وی افزود: اين صنعت از لحاظ اشتغال زايی، ايجاد ارزش افزوده و ارز آوری سهم قابل توجهی در اقتصاد ايران دارد .
جعفرزاده تصریح کرد: صنعت فرش كه قدمتی چند هزار ساله در فرهنگ جامعه ايرانی دارد به غير از بعد اقتصادی نشانه فرهنگ و هنر كشور به جهانيان نيز بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد کشور بر سه پایه دولتی، تعاونی و خصوصی استوار است، گفت: سهم تعاونیها در اقتصاد تا پایان برنامه پنجم توسعه باید 25 درصد باشد.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 94، سال پایان برنامه پنجم توسعه است، افزود: متاسفانه در طول چهارساله این برنامه تنها پنج درصد از سهم 25 درصدی بخش تعاون تحقق پیدا کرده است.
وی با یادآوری اینکه سال 1394 کشور با بحران فروش نفت روبرو خواهد بود، اظهارداشت: تمامی سعی و تلاش مسئولان باید به صادارات غیر نفتی معطوف باشد.
جعفرزاده با اشاره به اینکه توسعه صنایع دستی نقش مهمی در صادارات غیر نفتی دارد، اذعان داشت: هنرمندان صنایع دستی به ویژه فرشبافان استان باید به صورت ویژه حمایت شوند.
نظر شما