علی عسگری در حاشیه آیین افتتاحیه دوازدهمین همایش بین المللی بسیج و رسانه برگزار شد در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: رسانه ها نباید همدیگر را رقیب بینند و هر چند هر كدام از آنها اهداف سیاسی خاصی دارند اما صحبت از نظام و ولایت که می شود همه رسانه ها در این راستا بسیج می شوند.
مدیرعامل خبرگزاری مهر افزود: اگر منظور از بسیج، بسیج مستضعفین باشد، اینگونه همایش ها نشان از یك پختگی و بلوغ در ارتباط بسیج و رسانه دارد.
وی عنوان کرد: همكاران ما در سازمان بسیج، اقتضائات رسانه ها را كامل می دانند و تلاش دارند تا این دو نهاد با هم همگرا باشند.
عسگری تصریح کرد: اما اگر منظور از بسیج، توده هاست رسانه با این تعریف از بسیج نیز دارای ارتباط خوبی است، ما خودمان را در دل بسیج می دانیم، اما متاسفانه هماهنگی این دو حوزه با هم خیلی قوی نیست.
وی در خصوص دوازدهمین همایش بسیج و رسانه نیز گفت: این همایش دو جنبه دارد، یكی از آن همین گفتگوهاست كه باعث می شود تفكرات به هم نزدیك تر شود و از این حیث همایش موفق بوده است.
مدیرعامل خبرگزاری مهر ادامه داد: بسیح یك هویت است كه قالب های مختلفی دارد، این ماده خام را می توان به شكل های گوناگون در آورد و از آن استفاده كرد.
نماینده خبرگزاری ها در همایش بسیج و رسانه افزود: اسم هویت احیای تفكر انقلاب را می توان بسیج گذاشت و نمادهای این تفكر حزب الله لبنان، نماد دیگر آن مقاومت فلسطین و در مورد آخر همین راهپیمایی بزرگ اربعین است.
عسگری تصریح كرد: تعبیر رهبری از بسیج زیباست ایشان فرمودند در هر عرصه ای احساس نیاز شود نیروهای انقلابی تحت عنوان بسیج حاضر هستند، مانند بسیج سازندگی، بسیج پزشكان، استادان و بسیاری از حوزه های دیگر بسیج حضور دارد.
مدیرعامل خبرگزاری مهر بیان كرد: بسیج یكی از پایه های مردم داری است و هركجا كه مردم حضور داشته باشند بسیج نیز حضور دارد، برای مثال هر كجا نیاز به نگهداری و توسعه انقلاب باشد بسیج نیز حضور موثری دارد و وظیفه بسیج توسعه تفكر خود و قدرت نرم است.
وی با اشاره به فتنه ۸۸ و حضور گسترده مردم در ۹ دی گفت: هر چه از یك واقعه ای فاصله می گیریم و گرد و غبارهای آن فرو می نشیند، بهتر می توان در موردآن قضاوت كرد، برای مثال خیلی ها در فتنه ۸۸ مردد بودند اما اكنون كه عمق و حقیقت فتنه را دریافتند از نظر خود برگشتند.
نماینده خبرگزاری ها در همایش بسیج و رسانه تصریح كرد: در این زمان مرزهای بین تفكر انقلاب اسلامی و تفكرهای دیگر مشخص شد، همین تفكر توانست مانع از پیشروی جریانی شود كه قصد براندازی نظام جمهوری اسلامی را داشت و در ۹ دی عمق بصریت مردم در شناسایی حق و باطل مشخص و كاملا خود را نشان داد.
نظر شما