به گزارش خبرنگار مهر، محسن عیدی زاده در نشست خبری که ظهر امروز در محل اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی برگزار شد، در خصوص تاخیرات در پروازها گفت: تاخیرات دو علت دارد، دلیل اول شرایط آب و هوایی در مبدا و مقصد است و دلیل دوم شرایط تکنیکالی و فنی است.
معاون عملیات فرودگاهی فرودگاه های استان خراسان رضوی با اعلام اینکه مشهد دومین فرودگاه بزرگ کشور را دارد، بیان کرد: در تاخیرات شرکت های هواپیمایی نیز دخیل هستند و روزانه در فرودگاه مشهد ۱۲ پرواز داخلی و ۱۳ پرواز خارجی عملیات پروازی دارد که در پروازهای داخلی عمدتا به دلیل مشکلاتی نظیر تامین قطعه با محدودیت هایی مواجه هستیم.
وی در خصوص انتقال فرودگاه مشهد به خارج از شهر گفت: به دلیل هزینه های بالا بحث انتقال فرودگاه به مکان دورتری از مشهد عملا منتفی است و قصد داریم خدمات و امکانات موجود را توسعه دهیم.
استقرار نیرو برای ترویج عفاف و حجاب در فرودگاه
معاون عملیات فرودگاهی فرودگاه های استان خراسان رضوی اذعان کرد: تا آخر آبان ماه امسال بالغ بر ۵ میلیون نفر توسط خطوط هوایی جابجا شده اند که این تعداد در قالب بالغ بر ۳۹ هزار پرواز در ۲۶ مسیر داخلی و ۱۵ مسیر خارجی بوده است.
وی در خصوص توسعه فرودگاه اعلام کرد: مطالعات ترمینال خارجی با افزایش ۴۳ هزار متر مربعی در دستور کار است که با توجه به هزینه بالا از سرمایه گذاران برای این امر دعوت شده است.
عیدی زاده افزود: در حزوه عفاف و حجاب قبلا در فرودگاه نیروی مستقر نداشتیم ولی الان نیروی مخصوص این موضوع در فرودگاه مستقر شده است.
وی درخصوص اقدامات ایام دهه آخر صفر اظهار کرد: در ایام محرم بالغ بر ۲۱۴ هزار نفر توسط خطوط هوایی جابجا شده اند که ۲۲ درصد رشد داشته است و برای این ایام نیز تمهیدات ویژه ای اندیشیده شده است.
مسافران سبزواری و نیشابوری دهه آخر صفر حتما از راه آهن برای بازگشت استفاده کنند
در ادامه مدیر کل حمل ونقل و پایانه های خراسان رضوی در خصوص برنامه های آخر صفر برای انتقال عزاداران بیان کرد: انتقال حجم عظیمی از مسافری که طی یک ماه به شهر وارد می شود ظرف چند روز عملا غیر ممکن است لذا از زایرین و هیات مذهبی تقاضا داریم که در خروج از مشهد عجله نکرده وبه آرامی نسبت به ترک مشهد اقدام کنند.
محمدجواد وحدتی فر ادامه داد: اولین درخواستی که از مدیران کاروان ها داریم این است که به یکباره مشهد را در ۳۰ صفر ترک نکرده و با توجه به تمهیداتی که برای اسکان و تغذیه این عزیزان در نظر گرفته شده طی چند روز نسبت به عزیمت به شهرهای خود اقدام نمایند.
مدیر کل حمل ونقل و پایانه های خراسان رضوی اعلام کرد: با هماهنگی با راه آهن اولویت اول حمل و نقل ریلی داخل استان شهرهای نیشابور و سبزوار است لذا از مسافران این شهرها تقاضا داریم حتما از راه آهن برای برگشت استفاده کنند.
وی درخصوص توقف خودروها در پایانه های مرزی گفت: تعداد زیادی خودروهای ترانزیتی به منظورز عبور و خروج از مرزهای استان وارد پایانه های مرزی استان می شوند و علت توقف چند روزه این ناوگان که بعضا بالغ بر ۱۳۰۰ دستگاه در روز می شود، عدم پذیرش توسط کشور ترکمستان است که بیش از ۲۰۰ دستگاه را اجازه ورود نمی دهند.
وحدتی فر درخصوص بهبود این امر اعلام کرد: بحث جانمایی پل مرزی سرخس بین دو هیات ایران و ترکمنستان مطرح شده و به تصویب رسیده است و به زودی با تایید و ابلاغ توسط دولت اجرایی می شود.
نظر شما