به گزارش خبرنگار مهر، علي اصغر مجد شامگاه پنجشنبه در نشست ستاد زكات شهرستان دامغان در محل فرمانداري اين شهرستان اظهار داشت: تشويق و ترغيب مردم يكي از راه هاي گسترش فرهنگ زكات در جامعه است كه بايد به اين موضوع توجه ويژه داشت و از آن غافل نشد.
وي يكي ديگر از راه هاي ترويج و گسترش فرهنگ ديني و با ارزش زكات را برگزاري همايش ها با اين عنوان بيان كرد و افزود: از تمام ظرفيت و پتانسيل ها خصوصا رسانه ها بايد در تقويت و گسترش فرهنگ زكات استفاده كنيم تا موضوع زكات در جامعه مظلوم واقع نشود.
فريضه زكات به مجاهدتي خستگي ناپذير نيازمند است
مقام عالي دولت در شهرستان دامغان خاطرنشان ساخت: نقش روحانيان در دعوت مردم و آحاد جامعه به پرداخت زكات مهم و تاثيرگذار است و اين امر مي تواند جايگاه و اهميت فرهنگ پرداخت زكات را بيش از گذشته تقويت كند.
مجد به بيانات رهبر فرزانه انقلاب به موضوع فريضه عظيم زكات در جامعه نيز اشاره كرد و افزود: از ديدگاه معظم له فريضه زكات همانند نماز به مجاهدتي خستگي ناپذير و تلاشگراني صادق و دلسوز نيازمند است و از اين رو در تحقق منويات ولی امر مسلمین همه بايد در راه تقويت و گسترش این فريضه مهم تلاش كنيم.
وي گفت: پرداخت زكات داراي آثار فردي و اجتماعي بوده و از ديدگاه آيات و روايات نيز اين فريضه مقدس و با ارزش از فضل عظيم و اجر بسيار برخوردار است و نبايد بگذاريم اين فريضه در جامعه ترك شود.
جمع آوري بيش از يك ميليارد ريال زكات در دامغان
مدير كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان دامغان نيز در اين نشست اظهار داشت: از ابتداي سالجاري تاكنون يك ميليارد و ۱۱۲ ميليون و ۳۵۰ هزار ريال زكات در شهرستان جمع آوري شده است.
محمد قوسي افزود: اين ميزان زكات جمع آوري شده شامل زكات سهم فقرا و نيازمندان به ارزش ۵۷۲ ميليون ريال و زكات فطره به ارزش ۵۴۰ ميليون و ۳۵۰ هزار ريال بوده است.
وي به بحث پرداخت زكات از سوي مومنين و افراد خير و نيك انديش در شهرستان دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: در بحث زكات واجب ۱۰ تن گندم به ارزش ۱۰۰ ميليون ريال، جو به میزان يك تن و دام سبك (گوسفند) به تعداد ۱۲۰ رأس و به ارزش ۳۰۰ ميليون ريال طي ۹ ماه نخست سالجاري پرداخت شده است.
۲۳۷۵ اصله درخت طرح زکات در دامغان پلاک کوبی شد
دبير ستاد زكات شهرستان دامغان اضافه كرد: در بحث زكات مستحب نيز ۴۶ ميليارد و ۶۸۴ ميليون ريال پروژه عمراني و در بحث محصولات كشاورزي به جز گندم و جو چهار ميليارد و ۶۲۰ ميليون ريال پراخت شده است.
قوسي تصريح كرد: در بحث زكات فطره نيز ۵۴۰ ميليون و ۳۵۰ هزار ريال شامل زكات فطره عام و سادات جمع آوري شد.
وي يادآور شد: يكي از اقدامات اين نهاد موضوع شجره طيبه است كه از ابتداي سالجاري تاكنون تعداد دو هزار و ۳۷۵ اصله درخت در شهرستان دامغان ثبت شد.
قوسي تعداد درختان جذب شده در سال ۹۳ در موضوع شجره طيبه را ۲۵۵ اصله درخت بيان كرد و افزود: اين درختان شامل پسته، گردو، سيب درختي، زردآلو، انار، انگور، آلو و پرتقال بوده است.
اجرای ۳۷ پروژه عمراني از محل دريافت زكات در دامغان
مدير كميته امداد امام خميني (ره) شهرستان دامغان همچنین انواع محصولات در شجره طيبه را هندوانه، خربزه، خيار و سيب زميني بيان كرد.
وي، ارزش كسب درآمد در اجراي طرح شجره طيبه و زكات مستحبي را ۹۴۳ ميليون و ۷۵ هزار و ۵۴۷ ريال بيان و اظهار داشت: هزينه كرد درآمد حاصله از زكات مستحبي در طرح شجره طيبه صرف امور فقرا و نيازمندان شهرستان مي شود.
وي در خاتمه گفت: تعداد ۳۷ پروژه عمراني از محل دريافت زكات در شهرستان دامغان اجرا شد.
در اين نشست هر يك از اعضا ديدگاه ها و نظرات خود را در زمينه ترويج و گسترش فرهنگ زكات بيان كردند.
نظر شما