به گزارش خبرنگار مهر، قربان محمدی شنبه درنشست بررسی مشکلات روستاهای بخش مرکزی بناب اظهار داشت: بنا بر مصوبه مجلس شورای اسلامی باید هشت درصد از اعتبارات استانی به طرح های عمرانی و روستایی در کشور اختصاص یابد که متأسفانه تا کنون ازمحل این اعتبارات ریالی به شهرستان بناب اختصاص نیافته است.
وی در ادامه با بیان اینکه از محل اعتبارات مواد سوختی از جمله نفت و گاز، پنج میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به بناب اختصاص یافته، خاطر نشان شد: دولت موظف است تا پایان برنامه پنجم در ۲۷ روستای بالای ۲۰ خانوار در بناب حداقل یک خیابان بکشد.
محمدی در پایان با اشاره به الزام هزینه کرد قسمتی از اعتبارات استان ها برای مطالعه و بازنگری طرح های هادی روستایی تصریح کرد: بهینه سازی مصرف انرژی در مسکن روستایی، احداث مسکن مقاوم و بادوام روستایی و تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی از مهمترین اهداف طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی است که بدلیل قرارگرفتن اکثریت روستاهای بناب در حریم شهر، در اجرای این طرح مشکل داریم.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تاکید بر توجه به کیفیت اجرای طرح های روستایی بعنوان اولویت اول گفت: مسوولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید نظارت کافی و دقیقی بر اجرای طرح هایی چون مسکن و آسفالت ریزی در سطح روستاهای منطقه داشته باشند.
حجت الاسلام محمد باقری بنابی همچنین به موضوع برخی روستاهای تاریخی این شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه روستاهایی مانند صور و توتاخانه از جمله روستاهای تاریخی منطقه بوده و همه ساله خیل زیادی از گردشگران از آنها دیدن می کنند، از مسوولان بنیاد مسکن انتظار می رود آثار تاریخی در اجرای طرح های این دو روستا با همکاری هماهنگی اداره میراث فرهنگی شهرستان حفظ شوند.
ولی الله فرج اللهی فرماندار بناب نیز در این نشست با بیان اینکه در ۹ ماهه ابتدای سال جاری برابر چندین سال گذشته در روستاهای شهرستان آسفالت ریزی شده، اظهار داشت: در این مدت نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت راه روستایی در بناب هزینه شده است و هم اکنون ۷۵ درصد روستاهای شهرستان مقارم سازی شده اند که البته در این میان نیاز به ۳۱ هزار و ۳۰۰ متر جدول گذاری در سطح روستاهای بناب از نیازهای این بخش است.
احمد قاسمی مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بناب نیز دراین نشست از اجرای فاز اول طرح هادی ۲۰ روستا و فاز سوم هشت روستا از ۲۸ روستای این شهرستان خبر داد و افزود: همچنین سند مالکیت برای منازل ۱۹ روستا صادر شده و هم اکنون در ۵۰ درصد روستاهای بناب با ۶ هزار واحد مسکونی، عملیات بهسازی و مقاوم سازی صورت گرفته و مساکن باقیمانده نیز ظرف دو سال آینده بهسازی و مقاوم سازی خواهند شد.
نظر شما